folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Hırsızlık Olayı

İzmir Hırsızlık Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Laptopun faturası duruyor mu ? Seri numarasını servisine bildirin.Eğer tamire vs gelirse el koyup polise bildiriyorlar.Ayrıca laptopun marka ve modelini, rengini vs hatırlıyorsanız bıkmadan usanmadan sahibinden.com vs gibi sitelerdeki laptop ilanlarını inceleyin.Adamın teki böyle yaparak çalınan laptopunu bulmuştu bak aha haber linki ;

http://www.internethaber.com/calinan-laptop-boyle-bulundu-489732h.htm

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Eşim vatandan almış şimdi oraya gitti polisler istemiş zaten faturayı .Cep telefonlarına dokunmamışlar onlar duruyor dediğim gibi lap ve cüzdan çanta gitmiş. Birde evrak çantasıda gitmiş.

Ben hiç kapı kilitlemem aracın bile bazen açık kalır kapısı nasıl oluyorsa sanırım takip ederek yapıyor bu kansızlar. Umarım bunlardan biriyle bir gün karşılaşma fırsatım olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

Eşim vatandan almış şimdi oraya gitti polisler istemiş zaten faturayı .Cep telefonlarına dokunmamışlar onlar duruyor dediğim gibi lap ve cüzdan çanta gitmiş. Birde evrak çantasıda gitmiş.

Ben hiç kapı kilitlemem aracın bile bazen açık kalır kapısı nasıl oluyorsa sanırım takip ederek yapıyor bu kansızlar. Umarım bunlardan biriyle bir gün karşılaşma fırsatım olur.

Hocam büyük geçmiş olsunya cidden çok kötü bir durum, mal felan önemli değilde benimde ençok korktuğum şey cidden.
    İnşallah bulunurlar 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    Kazekage bunu yazdı
    janni bunu yazdı

Hocam büyük geçmiş olsunya cidden çok kötü bir durum, mal felan önemli değilde benimde ençok korktuğum şey cidden.
    İnşallah bulunurlar 

Sağolun arkadaşlar.

Dediğim gibi mal hiç umrumda değil sorun bu herifler eve girmeye nasıl cesaret ediyorlar. Çünkü ben olayım muhakkak uyarınırım. Acaip hassastır uykum zaten 3 den aşşağıda yatmam. Hayır o değil kendimi biliyorum , tersimde çok fenadır çok çabuk sinirlendiğimden başım az derde girmiyor.  Evde karşımda birini göreyim, o an sonuçlarını düşüneceğimi sanmıyorum, kesin elimde kalır, gebertirim şerefsizi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Hemen evine Sur Çelik kapı montajını yaptırmalısın.

http://www.surcelikkapi.com/hirsizliga_garanti.php#prettyPhoto

http://www.youtube.com/watch?v=7TGTEFwzXhQ

hepsi iyi hoş amcalar fena girişmiş kapıya da bi çilingir getirmemişler 30 saniyede açsın kapıyı :)

hangi devirde hangi hırsız balyozla kapıya dayanmış hocam çevik polistenmi korunuyoz allan seven?

haa bide 3.750 TL fiyatıda cabası -,-

GebesH tarafından 11/Tem/13 19:01 tarihinde düzenlenmiştir

Keep Going !
Toplam Hit: 3084 Toplam Mesaj: 16