folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir İçin El Ele....(Nato Üssüne Hayır)

İzmir İçin El Ele....(Nato Üssüne Hayır)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    axl_
    axl_'s avatar
    Erkek
    sanal kafandan bişeyler uydurup buralarda form konsu açma.nolcak nato üssünü açılmasıyla??yarın birgün büyük bi dewletle başın beleya girerse senin tek sığncağın yer noto olcaktır.amerikadanmı yardım istcen...

parasızlıktan kestiremediğim sakallarım sosoyede moda olmuş..way a.q nasıl dünya bee:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    axl_
    axl_'s avatar
    Erkek

zumsuk kardeş her Türk gencinin şunu kafasına yazamsı gerekir.Eğer dünya çapında bi yerlere gelmek istiosan bütün kurmları özelleştirmelisin. Herjhangi bi dewlet kurulşnda bi admın seni fırçalaması hoşuna gidomu??yada memurlar içerde otururkrn senin dışarda sıra beklemen.dewletin malı deniz yemeğen keriz zihnieti hemen hemen her memurda war.özelleştirme konsna gelince bende senin gibi Türk firmalarına satılması taraftarıym oda dewletin yanlışı işte..artık senin dediğn gibi dewlet üretim yapmıyo.bütün gelişmiş ülkelerde sanayi özel kuruluşların elinde.batılının saçına yada başına bakcağnza birazda uyguladığı sistemlere bakın...

parasızlıktan kestiremediğim sakallarım sosoyede moda olmuş..way a.q nasıl dünya bee:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

Mesaj axl_ tarafindan 17 Şubat 2006 (Cuma) tarihinde yazildi.
     sanal kafandan bişeyler uydurup buralarda form konsu açma.nolcak nato üssünü açılmasıyla??yarın birgün büyük bi dewletle başın beleya girerse senin tek sığncağın yer noto olcaktır.amerikadanmı yardım istcen... 
    Sanırım ya cok kücüksün yada mevcut olan beynini ekrana  boş boş bakarak tükettin neyse azcık bişiler öğrenmen adına yazıyım başımız belaya girerse demişsin  fazla uzaklara gıtmıyecegim 1974  kıbrıs barış harekatı ve biz o zaman da nato uyesiyiz haklı davamızda kardeşlerimizin namusunu ırzını korumak için adaya gittiğimizde senin seni korumasını beklediğin veya yardım etmesini beklediğin o nato sana ambargo koydu tüm dış dünyayla bağlantını kesti bak sevgili kardeşim nato dediğin örgüt güçlüden yanadır gene yakın tarih ırak tüm nato ve birleşmiş milletlerin karşı çıkmasına rağmen adamlar girdiler kısacası menfaatlarının olmadığı hiç bir yere girmez onlar parmaklarını kıpırdatmazlar .

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    axl_ bunu yazdı:

Sanırım ya cok kücüksün yada mevcut olan beynini ekrana  boş boş bakarak tükettin neyse azcık bişiler öğrenmen adına yazıyım başımız belaya girerse demişsin  fazla uzaklara gıtmıyecegim 1974  kıbrıs barış harekatı ve biz o zaman da nato uyesiyiz haklı davamızda kardeşlerimizin namusunu ırzını korumak için adaya gittiğimizde senin seni korumasını beklediğin veya yardım etmesini beklediğin o nato sana ambargo koydu tüm dış dünyayla bağlantını kesti bak sevgili kardeşim nato dediğin örgüt güçlüden yanadır gene yakın tarih ırak tüm nato ve birleşmiş milletlerin karşı çıkmasına rağmen adamlar girdiler kısacası menfaatlarının olmadığı hiç bir yere girmez onlar parmaklarını kıpırdatmazlar .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    Natonun ve amerikanın bulundugu  yerlestıgı yerden kıme ne hayır gelmıs bugune kadar.

Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 17