İzmir Mekanları
-
kaleye çıkarımda inerimde :) bi halt da olmaz :D
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bilader sen ben buraların çocuğuyuz. kuruçayda oturuyom bende. :D ama adam yabancı. biliyon yabancıya nasıl davranıldığını. bide elinde makinayla gidecek. götü bırakır valla :D
-
olmadı müsait zman olursa biz götürürüz hacı. makina yabancıya gitmesin :D
-
amele_2 bunu yazdı:
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------bilader sen ben buraların çocuğuyuz. kuruçayda oturuyom bende. :D ama adam yabancı. biliyon yabancıya nasıl davranıldığını. bide elinde makinayla gidecek. götü bırakır valla :D
-----------------------------dün gece çimentepedeydim polislerle köşe kapmaca oynuyolar patinaj sesleri silah sesleri havai fişekler falan bi roketatar eksikti :D
-
enes bunu yazdı:
Bir İş Dolayısıyla İzmire Geldim. Fotoğraf Makinemide Getirdim. Gelmişken İzmirin Fotoğraflarını Çekip Bir Albüm Yapmak İstiyorum. Saat Kulesi Ve Alsancağı Dün Gittim Gördüm Resim Çektim. Amacım Az-Çok Tarihi Barındıran Yada Görseli Az Daha İyi Olan Yerleri Çekmek İzmirliler Bir Yerler Önerin.
Saygılar.
-----------------------------çiğli harmandalı :D:D
-
herkes aynı yerleri yazmış amg buluşma yapıyorum kalede :D gelmeyini kovalarım (: İnş güzel yerlre gideceğim
-
herkesin nieyse kaleden korkusu var :D bide orda otursanız napcanız la :D
bu arada kaledeki bütün evler yıkıldı sayılır.evi olanlara ev verildi başka yerden.3 sene içinde tekrardan izmirin e güzel yeri olcak inş
-
onur35 bunu yazdı:
herkesin nieyse kaleden korkusu var :D bide orda otursanız napcanız la :D
bu arada kaledeki bütün evler yıkıldı sayılır.evi olanlara ev verildi başka yerden.3 sene içinde tekrardan izmirin e güzel yeri olcak inş
he valla ha toki iyi kandırdı milleti amk resmen çöplüktü oraları şu kahramanlar tarafınada bir el atsa devlet güzel olacak bu haliyle çok pis bir görüntü oluyor izmir için -
Gerçekçi olmak lazım hoca kadifakale ye elinde makinayla çantayla girişin olur çıkışın olmaz skim kadar zağar çocuk bile rahatsız eder, fotoğraf çekimi için en güzel mekanlar güzelyalı asansör, inciraltı, konak iskelesi, karşıyaka gibi büyük bi alanı tek çerçeveye sığdırabileceğin mekanlar var.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Gerçekçi olmak lazım hoca kadifakale ye elinde makinayla çantayla girişin olur çıkışın olmaz skim kadar zağar çocuk bile rahatsız eder, fotoğraf çekimi için en güzel mekanlar güzelyalı asansör, inciraltı, konak iskelesi, karşıyaka gibi büyük bi alanı tek çerçeveye sığdırabileceğin mekanlar var.
-----------------------------bi 10 küsür sene önce karakolu bombalama olayı olmuştu iyi hatırlıyorum.ama kaleye girip çıkamama olayı yabancı kişler için geçerli genelde.yüzüne aşinalık varsa elini kolunu sallarsın.neyse ki yıkıldı çoğu ev,ortada sap gibi bi kaç tane bina kaldı,onlarda mahkemelik,yakında yıkılır orasıda.karşımda da Kemal Atatürk heykeli ohh miss :D