İzmir Yasta, "Pak Bahadır" Öldü
-
üzüldüm bak şimdi
ne sevimli hayvandı bahadır
babama söylesem o da üzülecek mazisi vardır babamın fil bahadır, maymun yaşarla, uzun yıllar önce izmir fuarında taşeron olarak çalışmış birisi olarak..
-
Vay be İlk İzmir e gittigimizde 1992 de fuar a gitmistik hemen o zaman ilk gordugumhayvanlardan di simdi eminim İzmir liler fuara gidelim deseler yok ne yapacaz orda bahadir da oldu diyecekler vesselam basiniz saolsun.İzmir le ozdes bi hayvandi bence.fotogra bile cekinmistik askerligimde bizim badilerle ark fonda bahadir.
-
az ıslatmadı beni yaw hayvanatbahçesine her girişte ilk uğradığımız yerdi :C topraa bol olsun
-
bende şarkıcı felan sandım amk.
-
bişi dicem de gülmiceniz. o fuara ilk gittiğimde dikkatımı çeken tek şey bu fil ve malafatı olmuştu :| sanırım 7-8 yaşlarındaydım o zamanlar. hala bugün gibi gözümün önündedir o gün :| benim ki de öylemi olacak diye ürkmüştüm hatta. öldümü şimdi bu korkulu rüya. oh iyi olmuş, amk onun :D
-
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------bişi dicem de gülmiceniz. o fuara ilk gittiğimde dikkatımı çeken tek şey bu fil ve malafatı olmuştu :| sanırım 7-8 yaşlarındaydım o zamanlar. hala bugün gibi gözümün önündedir o gün :| benim ki de öylemi olacak diye ürkmüştüm hatta. öldümü şimdi bu korkulu rüya. oh iyi olmuş, amk onun :D
-----------------------------e yuh aq :D 7-8 yaşında düşündüğün şeylere bak ajan allah seni napmasın :D
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------bişi dicem de gülmiceniz. o fuara ilk gittiğimde dikkatımı çeken tek şey bu fil ve malafatı olmuştu :| sanırım 7-8 yaşlarındaydım o zamanlar. hala bugün gibi gözümün önündedir o gün :| benim ki de öylemi olacak diye ürkmüştüm hatta. öldümü şimdi bu korkulu rüya. oh iyi olmuş, amk onun :D
-----------------------------abi buna niye gülmeyelim yaa :D:D hem niye korkuyonki ?
-
hiç görmedim.. ama çok yaşlanmış be.. olsun o kadar
-
Oha duygulandım aq izmire ilk geldigimde felan görmüştüm adamım ya üzüldüm valla