folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir’De Agria Cinsi Patates Satan Yer Varmı?

İzmir’De Agria Cinsi Patates Satan Yer Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neptun
    Neptun's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Aldığımız bütün patatesler yemeklik kızartmalık değil yumuşak yumuşak oluyor.

Agria cinsi patates kızartmalık oluyormuş sanırım.

Hocam bazı pazar tezgahları hususi olarak surekli bu patetesi satar. Müşterileri de sabittir hep ayni tezgaha gelir biraz pahalı satmasına rağmen.

Kartalda böyle bir tezgah tarif edebilirim sana ama muhtemelen uzaksindir pazarcılara sormanı öneririm.

Ben de Kartal'dayım hocam merak ettim. Hangi pazarda var? Petroliş Çarşamba pazarında olursa tadından yinmez :D

İşkilli Büzük Dingilder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    Neptun bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Aldığımız bütün patatesler yemeklik kızartmalık değil yumuşak yumuşak oluyor.

Agria cinsi patates kızartmalık oluyormuş sanırım.

Hocam bazı pazar tezgahları hususi olarak surekli bu patetesi satar. Müşterileri de sabittir hep ayni tezgaha gelir biraz pahalı satmasına rağmen.

Kartalda böyle bir tezgah tarif edebilirim sana ama muhtemelen uzaksindir pazarcılara sormanı öneririm.

Ben de Kartal'dayım hocam merak ettim. Hangi pazarda var? Petroliş Çarşamba pazarında olursa tadından yinmez :D

Hocam arkadas kizartmalik dedi diye yazdım. Yoksa patetesin cinslerinden filan haberim yok.

Ama patates yillardir hep ayni. Fırına bile atsan müthiş kızarıyor.

Belediye binasının hizasında hocam. Belediyeyi sağına alıp yol bitene kadar yokus yukarı tahmini 200 metre çık hemen sağda 40 li yaşlarda bi adam. Sadece patetes soğan satiyor ayni tezgahta. Cuma günleri kuruluyor.

Muhtemelen senin dedigin petrolis carsamba pazarinda da tezgahi vardır sormak lazim.

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

ŞUHUT kızarmalık güzel olur

ödemişin yemeği közü

Ödemiş'te farklı tip kumpir olur kızartmalık ayrı Niğde'de de kızartmalık oluyor,cipslik patates te ayrı.

Pazarda oluyor genelde kızartmalık patates , ince kabuklu al 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1169 Toplam Mesaj: 14
patates