İzmir’De Agria Cinsi Patates Satan Yer Varmı?
-
korkarabatak bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Aldığımız bütün patatesler yemeklik kızartmalık değil yumuşak yumuşak oluyor.
Agria cinsi patates kızartmalık oluyormuş sanırım.
Hocam bazı pazar tezgahları hususi olarak surekli bu patetesi satar. Müşterileri de sabittir hep ayni tezgaha gelir biraz pahalı satmasına rağmen.
Kartalda böyle bir tezgah tarif edebilirim sana ama muhtemelen uzaksindir pazarcılara sormanı öneririm.
Ben de Kartal'dayım hocam merak ettim. Hangi pazarda var? Petroliş Çarşamba pazarında olursa tadından yinmez :D
-
Neptun bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Aldığımız bütün patatesler yemeklik kızartmalık değil yumuşak yumuşak oluyor.
Agria cinsi patates kızartmalık oluyormuş sanırım.
Hocam bazı pazar tezgahları hususi olarak surekli bu patetesi satar. Müşterileri de sabittir hep ayni tezgaha gelir biraz pahalı satmasına rağmen.
Kartalda böyle bir tezgah tarif edebilirim sana ama muhtemelen uzaksindir pazarcılara sormanı öneririm.
Ben de Kartal'dayım hocam merak ettim. Hangi pazarda var? Petroliş Çarşamba pazarında olursa tadından yinmez :D
Hocam arkadas kizartmalik dedi diye yazdım. Yoksa patetesin cinslerinden filan haberim yok.
Ama patates yillardir hep ayni. Fırına bile atsan müthiş kızarıyor.
Belediye binasının hizasında hocam. Belediyeyi sağına alıp yol bitene kadar yokus yukarı tahmini 200 metre çık hemen sağda 40 li yaşlarda bi adam. Sadece patetes soğan satiyor ayni tezgahta. Cuma günleri kuruluyor.
Muhtemelen senin dedigin petrolis carsamba pazarinda da tezgahi vardır sormak lazim.
-