İzmir"De Bestbuy Açılışı
-
iş başvurusu yaptım ben oraya.bildiğim kadarıyla 23 eylül işbaşı için elemanları çağıracaklar 4 hafta mağaza dışı ve 4 hafta da mağaza içi eğitimden sonra açılacaktı.en erken kasım sonu aralık başı gibi olması gerkiyordu bina da hala yapım aşamasında...
-
Bende yapmıstım fakat ses seda gelmedı kariyer.net tı sanırım yada yenıbırıs tı .Ne zman acılıoyr hocam kesin bir bilgin var mı para bırıktırıp gece orada kamp yapmak gerekır vala :D
-
valla ben görüşmelere girdiğimde öyle söylemişlerdi binanın şu an ki durumu ve elemanların yerleşimi eğitimi göz önüne alınınca en erken kurban bayramı civarı diye tahmin ediyorum ben.
-
Sen başlayacakmısın hocam çalışmaya.Bu galerının yannda bir yer var orası sanırım degıl etrafıo çevrili inşaat var.
-
daha haber gelmedi galiba olmayacak gibi.balçova kipa ile koçtaşın arasında olması lazım yüksek bi bina var zaten reklamlarını da astılar.
-
walla açılmadan oncekı aykı maaşımı saklayıp geceden hazır olucam orda.. :D ister karşıyakada olsun ıstersen urlada farketmez arada bir otobüslük mesafe var.. açılmadan 1 hafta önce hortlatın..bıseyler ayarlıyalım
-
fiyatların diğerlerine nazaran ucuz olacağı kesin ama kaç para ?
-
acılmadan once forumda konu acalım uyarı olarak tahripce cozturalım orayı
Toplam Hit: 4003 Toplam Mesaj: 19