İzmirde Grafikerlik Yapabileceğim
-
ajanslara başvur aynen free. çalışacaksan iş ilan yerlerini takip et elinde yine cv olsun iş tekliflerinde gönderirsin ;)
istersen bildiklerimi sıralayayım hergün 1 2 iş çıkar eğer öğrencisen iyi iş ama oturaklı iş arıyosan o tarafını bilmiyorumedit: bu arada her yer ref bakıyo hocum
zone tarafından 29/Eyl/12 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
zone bunu yazdı
ajanslara başvur aynen free. çalışacaksan iş ilan yerlerini takip et elinde yine cv olsun iş tekliflerinde gönderirsin ;)
istersen bildiklerimi sıralayayım hergün 1 2 iş çıkar eğer öğrencisen iyi iş ama oturaklı iş arıyosan o tarafını bilmiyorumedit: bu arada her yer ref bakıyo hocum
öğrenci değilim referanslar mevcut
-
atlantic outsource grafiker arıyordu bir başvur istersen
-
efecan123 bunu yazdı
o ne hacı bulamadım
-
Esconda bunu yazdı
Para kazanman amacıyla, hangi sitede ne tür yarışma varsa ortak iş yapabilir veya seni bilgilendirim.Bir nevi bi yandan sana ek gelir olur Murid.
Onun dışında İstanbul içinde ajanslarda ve gazetede rahatlıkla iş bulabileceğini düşünüyorum.
hacu sizin dergiye yazı yollayabiliyormuyuz :D
-
güncel
-
ajans matbaa. çiğli organize
rotek etiket. buca begos organize
gümüş etiket . çınarlı
doğa etiket. bornova
cankor etiket. çiğli organize
doğuş etiket. bornova
alternatif matbaa. buca begos
bor etiket. mtk sitesi
hitay matbaa . çamdibi işmerkezi
aklıma gelen bikaç yer. bu firmalar grafikere ihtiyacı olabilen yerler. ,yardımcı olurlar sanırım.
iletişim bilgilerini google dan bulabilirsin.
rast gele.
-
ArduouS bunu yazdıefecan123 bunu yazdı
o ne hacı bulamadım
kariyerde ilanları var ordan görebilirsin o ilanda direkt grafiker arıyoruz dmiyor ama aradıklarını ve ihtiyaçları olduğunu biliyorum daha önce görüşmeye gitmiştim.