İzmir'de İş Arıyorum
-
çankayada kardeşim bugun gördüm. iş bankasının karşısındaki kafeteryaya paket ve servis elemanı arıolar. di göz at istersen.
resimde gördüğün mola kafe kardeşim... yakınmısın bilmiyorum ama imkanın varsa dene şansını.
-
eyv. ama benim a2 ehliyetimde yok
-
Şurayı bi didikle hocam bir şeyler çıkabilir. http://www.elemanonline.com/sonuc.php?sehir=35&gonder=ARA
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------küçük parka bornovaya uğra bende çalışıyorum ama okulun içinde seni almazlar sanırım.
-----------------------------kaçtan kaça çalışıyorsun?
-----------------------------6-11 arası çalışıyorum :)
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------aykadan uzak dur başkan başka bişey demiyorum.
-----------------------------o şerefsizler bu kadar düzenbazlıkla ahlaksızlıkla batmadı mı daha?
-----------------------------usta durum nedir?
-----------------------------Düzenbaz bunlar usta uzak dur.Witchking ve bir arkadaşla gittik..İş hazır dedi alın kıyafetleri kuşadası yolcususunuz dedi..Komi olarak..Sonra aldık ettik,toplamda 300 tl den fazla para gitti..Neyse gittik adamların yanına,adamlar resmen hatırlamadılar bizi,bide iş olcak güyya.Dio çamaşırhane de var yer falan,sonra dedi o da olmaz.Kaya otele alcaz szi dedi,gittik direk hiltondan eğitime,orda sikinidirik şeylerden sonra bize dediği bu,abicim bizim iş var geri nasıl dönüosanız dönün.Götürüp getircekti bide.Sonra dedi arıcaz ilk sizi,ilk siz başlıcanız,telefon falan da gelmedi.Böyle adi bunlar,ama öcü alınacaktır,yakın.Ayrıca arabayla giderken herkese sövüyo,bi artistlikler,bayanlara laf atmalar falan tam pislik herifler.telefonda kimle konussa yalan atıyor falan diyor smdi müsait değilim,toplantıdayım vs
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 04:19'da Poet tarafından düzenlendi.
-----------------------------Ayka dağılmıştır beyler.Şirket toptan gümledi.