İzmirde İş Arıyorum
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
yok mu hocam iş
-----------------------------iyi oku hocam ;
1- izmir - bayraklı adliyesine gidiyosun
2- D blok kapısından giriyosun
3- 1 ve 2 inci katlar da toplam 24 tane icra dairesi olması lazım
4- 1. icradan başlayıp sırayla bütün icra dairelerini geziyosun
5- icra dairelerinde bi kutu olur yada sepet gibi bişey içerisinde tebligatlar vardır
6- onları güzel bi karıştırıp hangi avukatın adına çok tebligat varsa onları alıyosun ( tabligat sayısı tahmini en az 10 olsun )
7- aldığın tebligatların üzerinde avukatın adresi ve iletişim bilgileri olur
8- dediğim gibi çok tebligatı birikmiş olan avukata tebligatlarını götürüyosun
şimdi işlem buraya kadar
açıklama : bir avukatın herhangi bir icra dairesinde 10 kadar tebligatının birikmesi demek o avukatın yoğunluktan dolayı oradan onları alamaması yada aldıramaması demektir.yani bu kişi senin için potansiyel bir işveren tebligatlarla avukata gidersin derdini anlatırsın işe ihtiyaç olduğunu bildirirsin böyle bir yöntemle iş arayan birini kolay kolay kimse geri çevirmez heleki o kadar tebligatı biriken bir avukat ha %100 olacak diye birşey değil ama en azından bi çayısını içersin seni başka bir yere yönlendirir.
not : bu işlem ile izmirde 3 arkadaşa iş buldum 2 si ilk gidişinde işe başladı birisi biraz kastı ama oda şimdi çalışıyo :)
iş arıyorum demekle iş aranmaz iş ayağına gelmez çalışmak isteyen iş bulur abi Türkiyede işsizlik diye birşey yok sadece ucuz işçilik var o kadar .
-
İzmirde sezon acılınca anca bulursun.Yazlık yerlerde var.
-
1- izmir - bayraklı adliyesine gidiyosun
2- D blok kapısından giriyosun
3- 1 ve 2 inci katlar da toplam 24 tane icra dairesi olması lazım
4- 1. icradan başlayıp sırayla bütün icra dairelerini geziyosun
5- icra dairelerinde bi kutu olur yada sepet gibi bişey içerisinde tebligatlar vardır
6- onları güzel bi karıştırıp hangi avukatın adına çok tebligat varsa onları alıyosun ( tabligat sayısı tahmini en az 10 olsun )
7- aldığın tebligatların üzerinde avukatın adresi ve iletişim bilgileri olur
8- dediğim gibi çok tebligatı birikmiş olan avukata tebligatlarını götürüyosun
şimdi işlem buraya kadar
açıklama : bir avukatın herhangi bir icra dairesinde 10 kadar tebligatının birikmesi demek o avukatın yoğunluktan dolayı oradan onları alamaması yada aldıramaması demektir.yani bu kişi senin için potansiyel bir işveren tebligatlarla avukata gidersin derdini anlatırsın işe ihtiyaç olduğunu bildirirsin böyle bir yöntemle iş arayan birini kolay kolay kimse geri çevirmez heleki o kadar tebligatı biriken bir avukat ha %100 olacak diye birşey değil ama en azından bi çayısını içersin seni başka bir yere yönlendirir.
not : bu işlem ile izmirde 3 arkadaşa iş buldum 2 si ilk gidişinde işe başladı birisi biraz kastı ama oda şimdi çalışıyo :)
iş arıyorum demekle iş aranmaz iş ayağına gelmez çalışmak isteyen iş bulur abi Türkiyede işsizlik diye birşey yok sadece ucuz işçilik var o kadar .
hocam iyi hoş diyorsun ama yazın sıcagında o iş aşırı yorucu olur. o kadar yogun bi avukatın birikmiş belgelerini icra memurlarının peşinde dolaştırmak dert imza beklemek ayrı dert. avukatın buroyla adlıye arası mesafe uzaksa bide tam s..tın.gerçi para kazanmak kolay degil ama bu iş aşırı zor geliyor yazın bilhassa -
trooper bunu yazdı:
hocam iyi hoş diyorsun ama yazın sıcagında o iş aşırı yorucu olur. o kadar yogun bi avukatın birikmiş belgelerini icra memurlarının peşinde dolaştırmak dert imza beklemek ayrı dert. avukatın buroyla adlıye arası mesafe uzaksa bide tam s..tın.gerçi para kazanmak kolay degil ama bu iş aşırı zor geliyor yazın bilhassa
-----------------------------doğru hocam yazın sıcağında o dosya tozları pek yenilir yutulur cinsten değil ama bahsettiğim iş binlerce kişinin geçim kaynağı
kara döt terlemeyince kimse ekmek vermiyor -
matematik1 bunu yazdı:
yok mu hocam iş
-----------------------------vallahi buldum galiba , eminim seni alirlar.Oncelikle
http://www.buistebiisvar.com/ sitesine girip sorulari dogru veya yanlis cevapliyorsun sorun degil, hatta guzelce bilgi de al siteden.Sonra kariyer.net tten ise basvurma ilanini gosteriyor o link uzerinden basvuru yapablirsin sonradan.
-
..?
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------İşşizlik diye bir şey ben buldum focada bi hayvan çiftliğinde köpek ve pet üzerine eleman 900 lira ücret veriyordu.Kendısı 60 kusur yaşlarında alman gittim konustum.Sigara içiyormusun dedi kullanıyorum dedım gunde 2 pakete kadar alırım dedı yemek ondan izmire de gidip gelicem iş nedeniyle elamanı götürücem fakat adam yer vermiyor.Foça gibi bi yerde kalacak yer bulsan malum yaz sezonundayız gunluk en az 25 lira 30 lira aldıgım para kalma problemiyle birbirini eşitlicek.Klinikte çalıştım bı hafta eleman bi afra tafra.Yazlık yerde var biliyorum fakat izmirdende ayrılamam.Ki ayrılsam bile mekanlara elemanları çoktan aldılar sezon ortasında zor bayaa.
Birde tebligatlarını bile almıyorsa avukat acayip yoğundur.Bürsosunda bulmak çok şüpheli bulsam bile adam okadar kısıtlı vakti içinde bana zaman ayırırmı bilinmez?
hocam eski foça mı yeni foça mı bide ksk ye geliyormusun banka avukatlarına fln -
narkoz da insan lan isteyen istediği konuyu açar gırgırlı mesajlarınız yeter artık b.s.gidin
-
hocam karıstırdın biras galıba =D
eski foçadaydı çiftlikhocam.Çiftliğe gitmedm deu rektörlükte kafe var arkada elit dersanesinin orada buluştuk adamla.Zoologmus kendısı.
Avukat işini yapmıyorum synk galıba yap o işi demiş.
-
...