folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir'de Kiralık Ev Arıyorum...

İzmir'de Kiralık Ev Arıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Hocam kiralık odaya ne dersin ? Bende Çiğli'de kalıyorum. 2+1'deyim. 1 oda boşta. Ne kadar sürelik lazım ve tek oda için fiyat düşüncen nedir ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

Hocam kiralık odaya ne dersin ? Bende Çiğli'de kalıyorum. 2+1'deyim. 1 oda boşta. Ne kadar sürelik lazım ve tek oda için fiyat düşüncen nedir ?

Evleniyorum hafız o tek oda bana yetmez...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

hee, bende sadece kendin için sandım hocam :) Allah yardımcın olsun o zaman :) Ama , Çiğli Evka-5 tarafına bir bak. 2+1'ler 350 - 3+1'ler 450-470 TL arası kiralanıyor genelde.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

hee, bende sadece kendin için sandım hocam :) Allah yardımcın olsun o zaman :) Ama , Çiğli Evka-5 tarafına bir bak. 2+1'ler 350 - 3+1'ler 450-470 TL arası kiralanıyor genelde.

Oradan servis var Kemalpaşa'ya ama hergün toplam 3 saat kaybederim lan :-/ Yeşilova tarafında birde Kemalpaşa'da kafama göre bir iki yer buldum. Yarın bakacam

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kemalpaşa'da Sipil Dağı eteğinde bir bağ evi buldum. Herşeyden uzak sakin bir hayat. Eşşek gibi kocaman bir bahçesi, içinde envai çeşit meyve ağaçları, evin içerisinde şömine, camlarında pvc, yerlerde laminant parke mevcut. Mutfak dolaplarından banyoya kadar herşey 0 km. Bu 3+1 saray yavrusunun aylık kirası ise sadece 300 Türk Canlısı.

Yaza pikniğe beklerim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

0533 334 7633

umkun olursa gelmek isteriz haci evi tam tuttunmu bilmiyorum ama bizim eve geldiydin bornovada evi tuttugumuz emlakci

Belki ise yarar ev varsa elinde.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

0533 334 7633

umkun olursa gelmek isteriz haci evi tam tuttunmu bilmiyorum ama bizim eve geldiydin bornovada evi tuttugumuz emlakci

Kardeşim sağolasın, evi buldum. Yaza birgün Tahribat mangal buluşmasını yaparız benim evin bahçesinde...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

0533 334 7633

Kardeşim sağolasın, evi buldum. Yaza birgün Tahribat mangal buluşmasını yaparız benim evin bahçesinde...

Obaaa baba büyüksün =) mangal süper olur abi dinazor olucak deme o olmazsa yemem bişey :D tabi yanında içeceği olursada ohh mis=) bu arada hayırlı olsun abi =) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Konu güncelligini koruyor. olaylar olaylar mecnuuun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hayırdır hocam ev tutma işi mi güncel?

Evlenme işinde mi sıkıntı var?

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 2711 Toplam Mesaj: 22