İzmir'de Kiralık Ev Arıyorum...
-
Hocam kiralık odaya ne dersin ? Bende Çiğli'de kalıyorum. 2+1'deyim. 1 oda boşta. Ne kadar sürelik lazım ve tek oda için fiyat düşüncen nedir ?
-
C_e_Z_a bunu yazdı
Hocam kiralık odaya ne dersin ? Bende Çiğli'de kalıyorum. 2+1'deyim. 1 oda boşta. Ne kadar sürelik lazım ve tek oda için fiyat düşüncen nedir ?
Evleniyorum hafız o tek oda bana yetmez...
-
hee, bende sadece kendin için sandım hocam :) Allah yardımcın olsun o zaman :) Ama , Çiğli Evka-5 tarafına bir bak. 2+1'ler 350 - 3+1'ler 450-470 TL arası kiralanıyor genelde.
-
C_e_Z_a bunu yazdı
hee, bende sadece kendin için sandım hocam :) Allah yardımcın olsun o zaman :) Ama , Çiğli Evka-5 tarafına bir bak. 2+1'ler 350 - 3+1'ler 450-470 TL arası kiralanıyor genelde.
Oradan servis var Kemalpaşa'ya ama hergün toplam 3 saat kaybederim lan :-/ Yeşilova tarafında birde Kemalpaşa'da kafama göre bir iki yer buldum. Yarın bakacam
-
Kemalpaşa'da Sipil Dağı eteğinde bir bağ evi buldum. Herşeyden uzak sakin bir hayat. Eşşek gibi kocaman bir bahçesi, içinde envai çeşit meyve ağaçları, evin içerisinde şömine, camlarında pvc, yerlerde laminant parke mevcut. Mutfak dolaplarından banyoya kadar herşey 0 km. Bu 3+1 saray yavrusunun aylık kirası ise sadece 300 Türk Canlısı.
Yaza pikniğe beklerim...
-
0533 334 7633
umkun olursa gelmek isteriz haci evi tam tuttunmu bilmiyorum ama bizim eve geldiydin bornovada evi tuttugumuz emlakci
Belki ise yarar ev varsa elinde.
-
PanxeR bunu yazdı
0533 334 7633
umkun olursa gelmek isteriz haci evi tam tuttunmu bilmiyorum ama bizim eve geldiydin bornovada evi tuttugumuz emlakci
Kardeşim sağolasın, evi buldum. Yaza birgün Tahribat mangal buluşmasını yaparız benim evin bahçesinde...
-
HannibALgan bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
0533 334 7633
Kardeşim sağolasın, evi buldum. Yaza birgün Tahribat mangal buluşmasını yaparız benim evin bahçesinde...
Obaaa baba büyüksün =) mangal süper olur abi dinazor olucak deme o olmazsa yemem bişey :D tabi yanında içeceği olursada ohh mis=) bu arada hayırlı olsun abi =)
-
Konu güncelligini koruyor. olaylar olaylar mecnuuun
-
Hayırdır hocam ev tutma işi mi güncel?
Evlenme işinde mi sıkıntı var?