folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirde Konaklicak Uygun/Temiz Oteller

İzmirde Konaklicak Uygun/Temiz Oteller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bizim evde kal..

Onu beğenmezsen gördüğün ilk taksiye atla ve bizi ucuz ama temiz bir yere götür hocam de. Rahat ol izmirde kimse evlilik cüzdanı falan istemez.. evlilik cüzdanı ne yav :D

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

GBT için isteyebilirler... Her otel misafirlerini bulundukları semt karakoluna bildirmek zorundalar. Olaki otelde sorun yaşanırsa başları yanmasın diye. Lakin tabi ruslardan dolayı istisnalar kaide ile birlikte geliyor. :) Muhtemelen sana sorarlar çünkü kaçıpmı geldiniz, muhabbet nedir tam bilemeyecekleri için isteme ihtimalleri bence yüksek. Kaldı ki 2 oda tutturup o sorunu hallettirmeyede kalkabilirler bilgin olsun...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

hocam otelin yeri biraz dandik ama temiz ve rahat edersin sıkıntı yaratmazlar

basmanade onur otelmi ne vardi (3 yildizli) mevki olarak dediğim gibi dandik ama uygun ve sorun çıkartmazlar tabi hala duruyosa 2005 de gitmiştim sanırım :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

valla hacım alsancakta degıl de evım kucukparkta hanı ızmırı az çok bılıyorsan nasıl bır yerı tarıf ettıgımı anlarsın als tan kalır yanı olmadıgını ve 15 dk metroyla orada olabıleceğını ( cankayadan yurumen gerek otobus sanırsam galıba camı duragına tam sehıtlıge 25 dk gıdıyor hıc dk tutmadım da :) odamı kıralarım. he normalde beleşe de çakardım sorun degıldi de batık haldeyım ehr seye ıhtıyacım var kusura bakma :) ıstersen ya pm at ya da drexlerstone@gmail.com a mesaj at konuyu takıp etmem yazdım gıttı artık ulaş..

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 2944 Toplam Mesaj: 15