İzmirde Oem Parça Satan Yerler
-
sa mürtiler şimdi ben bu hafta sonu halamlara pc toplayacagım kendime topladıgım yerden azıcık birazcık kazık yedik :D şimdi sizin bildiginiz hemde garanti konusunda özellikle fiyat bakımından uygun olan bir yer var mıdır_?
-
ufak bir ayrıntı daha parçaları tek tek alıcam ondan tek bir yer olması zorunlu degil
-
hocam eğer istersen elimde 1 adet 1 gb 533 mhz ram 2 adet kingston 512 mb 667 mhz 1 adet 160 gb samsung pc diski sata2 1 adet palit 7600 gs sonic ekran kartı bulunmaktadır kingstonlar ömür boyu garantilidir ekran kartını araştır çok güzel bi ekran kartıdır hardiskinde 3.5 sene daha garantisi wardır
-
hocam benim için sorun degil almasına alırız pazarlıkda yaparız ama onlar tututrmuş sıfır olucak :d ayrıca karttan çekicez :D
-
o zaman online sipariş verebileceğin sitelere bi bak incele derim mavi vatan vs. vs.
-
vatan computer.. öyle ufak tefek dükkanlardan storelardan alırsan arıza oldugunda sorun yaşarsın vatan garanti açısından cok iyi..
-
eskiden vatan derdim ama tepekule tekmar rulz vatandan 7ytl daha ucuz satıyi
-
tekmar
tekmarın yanında çankayada bi er daha vardı adı hatırımda değil.
en son vatan
-
şimdi tekmar çankayada oluyor dimi ben birde tnt die bir yer biliyorum
-
tekmarın bayağı bi şubesi var.
www.tekmar.com.tr den bak şubelere fln
çankaya şubesine gitmen diğer bilgisayarcılara da yakın olman açısından iyi olur
bi gezer fiyat alırsın hepsinden.
eski itfaiyenin karşısında :)
-
hocam işin yoksa bu hafta sonu beraber gezelim hem tanışmışk oluruz :D
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 12