İzmirde Otel
-
müridler izmirde ulaşımı kolay aktivitesi açık büfesi olan denizi güzel olan otel tavsiyesi rica edebilirmiyim bu arada iki kişilik oda olacak o da gecesi250 yi geçmeyecek şekilde tavsiyede bulunursanız sevinirim. İnternetten epey baktım ama bir sonuca varamadım zira ulaşım konusunda daha çok sıkıntı yaşıyorum ve tabi denizin yüzülebilirliği konusunda da her yer bir olmuyor. Velhasıl kelam Tahribat müridlerinin tecrübelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
-
hocam çeşmeye bakabilirsin çok güzel pansiyonlarda var benim hatun ailesiyle geçen hafta sonluğuna bi mekana gitmişlerdi dur sorayımda dönerim sana çeşmede mekan sadece onlar türk misafir olarak oteldeler miş çeşmenin denizinin tartışması olmaz zaten :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------hocam çeşmeye bakabilirsin çok güzel pansiyonlarda var benim hatun ailesiyle geçen hafta sonluğuna bi mekana gitmişlerdi dur sorayımda dönerim sana çeşmede mekan sadece onlar türk misafir olarak oteldeler miş çeşmenin denizinin tartışması olmaz zaten :)
-----------------------------Çeşme doğru adres olacaktır hocam :) ılıca taraflarına bak istersen bi
-
hocam ev krialamayı dene ben öyle yapmıştım daha süper :D
-
izmir mi ? hocam neden izmir merak ettim. deniz desen yüzülesi degil , plajlar desen öyle birşeye benzemiyor.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------izmir mi ? hocam neden izmir merak ettim. deniz desen yüzülesi degil , plajlar desen öyle birşeye benzemiyor.
-----------------------------demekki sen gitmesi gereken yerlere gitmemişsin gümürdürden baska yerlerde var senin tarifin oraya uyuyor
sana örnek vereyim git buraya özdere arkadar plajı var git gör bana dua edersin sadece birini söyledim buda yeter sana
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------izmir mi ? hocam neden izmir merak ettim. deniz desen yüzülesi degil , plajlar desen öyle birşeye benzemiyor.
-----------------------------
haci bknz.Cesme altinkum ilica vs. muridin dedigi gibi ildir ilica tarafinda bak daha ucuza maledersiniz ama o taraflarin deniz iyi degil paparazi marrakech sole mare mio xuxu vs beach bar gibi temiz yerlere de yuzmeye gidebilirsiniz -
Balçova Termal Otele Git On Numara.....
Swishotel Var Alsancak Yakınlarında Oda Olabilir. İrili ufakli kalitesi kalitesiz bir sürü otel bulabilirsin. gezmeni görmeni tavsiye ederim.
-
çeşme ılıcada sheriton var fiyatını bilmiyorum ama, kumsalı v.s. güzel. çiftlikköyde babaylon otel var oda güzeldir. netten bak tel ile fiyat sorabilirsin. ılıca tarafı herzaman gittiğim yer. izmirde başka yerdede girmiyorum denize. suyu bana göre tam. çok soğuk suda hasta oluyom a.q. ağustosta bile.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hocam arkadaşın dediği gibi özdere ahmetbeyli taraflarına git bak bi
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------demekki sen gitmesi gereken yerlere gitmemişsin gümürdürden baska yerlerde var senin tarifin oraya uyuyor
sana örnek vereyim git buraya özdere arkadar plajı var git gör bana dua edersin sadece birini söyledim buda yeter sana
-----------------------------aynen arkadaş plajı çok çok iyi.. mavi bayrak..denizde temiz ortamda.. hemen dibinde bi otel var adını hatırlayamıyorum.. bulursam yazarım..