İzmirde Otel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

müridler izmirde ulaşımı kolay aktivitesi açık büfesi olan denizi güzel olan otel tavsiyesi rica edebilirmiyim bu arada iki kişilik oda olacak o da gecesi250 yi geçmeyecek şekilde tavsiyede bulunursanız sevinirim. İnternetten epey baktım ama bir sonuca varamadım zira ulaşım konusunda daha çok sıkıntı yaşıyorum ve tabi denizin yüzülebilirliği konusunda da her yer bir olmuyor. Velhasıl kelam Tahribat müridlerinin tecrübelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam çeşmeye bakabilirsin çok güzel pansiyonlarda var benim hatun ailesiyle geçen hafta sonluğuna bi mekana gitmişlerdi dur sorayımda dönerim sana çeşmede mekan sadece onlar türk misafir olarak oteldeler miş çeşmenin denizinin tartışması olmaz zaten :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam çeşmeye bakabilirsin çok güzel pansiyonlarda var benim hatun ailesiyle geçen hafta sonluğuna bi mekana gitmişlerdi dur sorayımda dönerim sana çeşmede mekan sadece onlar türk misafir olarak oteldeler miş çeşmenin denizinin tartışması olmaz zaten :)

Çeşme doğru adres olacaktır hocam :) ılıca taraflarına bak istersen bi

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

hocam ev krialamayı dene ben öyle yapmıştım daha süper :D

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

izmir mi ? hocam neden izmir merak ettim.  deniz desen yüzülesi degil , plajlar desen öyle birşeye benzemiyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

izmir mi ? hocam neden izmir merak ettim.  deniz desen yüzülesi degil , plajlar desen öyle birşeye benzemiyor. 

demekki sen gitmesi gereken yerlere gitmemişsin gümürdürden baska yerlerde var senin tarifin oraya uyuyor 

sana örnek vereyim git buraya özdere  arkadar plajı var git gör bana dua edersin  sadece birini söyledim buda yeter sana 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

haci bknz.Cesme altinkum ilica vs. muridin dedigi gibi ildir ilica tarafinda bak daha ucuza maledersiniz ama o taraflarin deniz iyi degil paparazi marrakech sole mare mio xuxu vs beach bar gibi temiz yerlere de yuzmeye gidebilirsiniz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Balçova Termal Otele Git On Numara.....

Swishotel Var Alsancak Yakınlarında Oda Olabilir. İrili ufakli kalitesi kalitesiz bir sürü otel bulabilirsin. gezmeni görmeni tavsiye ederim. 

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

çeşme ılıcada sheriton var fiyatını bilmiyorum ama, kumsalı v.s. güzel. çiftlikköyde babaylon otel var oda güzeldir. netten bak tel ile fiyat sorabilirsin. ılıca tarafı herzaman gittiğim yer. izmirde başka yerdede girmiyorum denize. suyu bana göre tam. çok soğuk suda hasta oluyom a.q. ağustosta bile.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

hocam arkadaşın dediği gibi özdere ahmetbeyli taraflarına git bak bi 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

uz-i bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

demekki sen gitmesi gereken yerlere gitmemişsin gümürdürden baska yerlerde var senin tarifin oraya uyuyor 

sana örnek vereyim git buraya özdere  arkadar plajı var git gör bana dua edersin  sadece birini söyledim buda yeter sana 

aynen arkadaş plajı çok çok iyi.. mavi bayrak..denizde temiz ortamda.. hemen dibinde bi otel var  adını hatırlayamıyorum.. bulursam yazarım..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 1463 Toplam Mesaj: 14