folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirde Özellikle Menderes Taraflarında Oturan Varmı

İzmirde Özellikle Menderes Taraflarında Oturan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben katil ruhlu deilim

ama allah hakkı içinde kendini savunmayacakmısın adam psikopat ruhluysa vede kene gibi yapısıyorsa

kurtulusun yoksa kacamıyorsan olacak bellidir.

ben 24 saat espri gırgır samata,ama ibne lavuk cıkmasın karsıma yeterki.birde kurt kokenli oldugum halde turk milliyetçisiyim

ahmet kayayı bile savunan cıkarsa sevmem o adamı

memleket serefsiz kaynıyor.otobuste bile giderken rahat yok

birgun otobuste gidiyorum mesela

listening foreign music,like that new age at the moment ,

ihtiyarın biri oturdu yanıma,o ne dedi ,o fişi takmasan olmazmı kulagına demezmi

sanane ya deilmi zevk benim keyif benim.işte memleket böyle ibnelerle dolu

Ne ibnesin adam rahatsız olmuş demek ki.Birşey de dememiş ki ne diye ibne diyorsun.Büyüğüne azıcık saygı göstersen ne olurdu ? O senin babanda olabilirdi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

ne terbiyesi ya adam laf sokuyor baska yere kalk otur dese yine kalkarım ya,otobuste oturacak onca yerde varken yani

oturdugun semtteki insanları tanırmısın.ben isimlerini bilmesemde ne nitelikte olduklarını bilirim.adamın pkk sempatizanı kiilerden biri oldugunu biliyoum zaten

otudugum semtin eskileridenim.zamanında 4 - 5 aile vardı.zamanla kalabalıklastı.konyalılar v.s kaleye asırı dogulular dolunca konyalılar bizim burayı doldurdu

dogulu aileler buradada kalabalıklastı.özellikle mardin diyarbakır v.s   adamlar mafia gibi heryere coktu.nereye baksan her semmte her esnaflıkta onlar

o kişide onlardan biriydi.anamı babamı tanır.beni tanısada ben tanımam.

neyse hocam siyaset yasaklıymıs sitede daha fazla konusmak istemiyorum

acık yureklıysen gel karsılıklı yuzyuze konusalım.haklı oldugum cok sey var.

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:

ne terbiyesi ya adam laf sokuyor baska yere kalk otur dese yine kalkarım ya,otobuste oturacak onca yerde varken yani

oturdugun semtteki insanları tanırmısın.ben isimlerini bilmesemde ne nitelikte olduklarını bilirim.adamın pkk sempatizanı kiilerden biri oldugunu biliyoum zaten

otudugum semtin eskileridenim.zamanında 4 - 5 aile vardı.zamanla kalabalıklastı.konyalılar v.s kaleye asırı dogulular dolunca konyalılar bizim burayı doldurdu

dogulu aileler buradada kalabalıklastı.özellikle mardin diyarbakır v.s   adamlar mafia gibi heryere coktu.nereye baksan her semmte her esnaflıkta onlar

o kişide onlardan biriydi.anamı babamı tanır.beni tanısada ben tanımam.

neyse hocam siyaset yasaklıymıs sitede daha fazla konusmak istemiyorum

acık yureklıysen gel karsılıklı yuzyuze konusalım.haklı oldugum cok sey var.

---------------------------

kardeş bazı düşüncelerin gayet güzel hele ben kürtüm ama türk milliyetçiyim demen benden not aldı ama harbi be moruk otobüste yada sokakta radyo dinler gibi ne öle daya hoparlöre müziği olm kulaklık al derler adama böle burda....

y

alınmaca kızmaca yok dost acı söyler....

bu arada bizim elemanlara sordurtayım ben bir eğer bir durum çıkarsa pmden sana haber veririm...

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Öfkeyle kalkan zararla oturur. Senin psikolojin bozulmuş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    Öfkeyle kalkan zararla oturur. Senin psikolojin bozulmuş.

evet dogru diyorsunda kemiğe dayanan bıçak ölüm getirir.

ben bu felsefelerle cok kaybettim ama saglık olsun gurur var en azından

mesela bugun sahit oldugum bir olay daha adam birine hediye alır sonrasında çıkarım ne olur diye birde dusunuyor

her gun insan olarak nelere sahit oluyruz yahu nereye kadar birbirimizi kandırmak nereye kadar

daha dun cankayada laptopları geziyorum.ekran kartına mobility hd5470 yazmışlar.birde yeni bir politika guduyorlar dogrudur cihaz ilk kurulumu

recoveryden yapıyor olabilir ama inat edip bakmasaydım hd 4000 kusur model eran kartlı modeli adam gecirecekti.

nasıl bir memleket bu yasıma kadar hala anlayamadım.donanım v.s seylerden anladıgım kadarıyla yakım cevrem kazıklanmasın diye

elimden geleni yapardım ama geçen hafta onuda bıraktım

bizim insanımız bu itelemece politikasıyla devam ettiği sürece daha cok kaybederiz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

alperde yazmış

kardeş bazı düşüncelerin gayet güzel hele ben kürtüm ama türk milliyetçiyim demen benden not aldı ama harbi be moruk otobüste yada sokakta radyo dinler gibi ne öle daya hoparlöre müziği olm kulaklık al derler adama böle burda....

alınmaca kızmaca yok dost acı söyler....

bu arada bizim elemanlara sordurtayım ben bir eğer bir durum çıkarsa pmden sana haber veririm...

hocam ne gucencem ya.....karsılastıgımız onca hayt hikayesinden sonra

adamın birine rastlarsın sapık cıkar mevzu cocukken olan bir olay böyle insanlarda cocuklara musallat olur.ccoukken rastladık böyle seylere

simdibuyuduk ya simdi ratlasam o adamı tek elimle sıkarım boggazını

cocukken fabrikalarda calısırdık.erkek erkege sapıkça şakalar yapılırdı.adamın irine cocuk aklımla buyuyunce seni döverim demiştimde

kafama sopayı yamştim

uzun lafın kısası sapık,hırsız,ipsiz,tinerci,hapçı v.s.. tipler benden uzak olsun

karsılarsam vede tek yakalarsam bana dokunacak olursa olum kimi bulursa artık

Toplam Hit: 1860 Toplam Mesaj: 17