İzmir‘De PHP Eğitimi
-
Merhaba dostlar, İzmir'de ikamet edenler için uzun süredir düşündüğüm birşey vardı. Ki etrafımdaki insanlar sebebiyle böyle düşündüm. İstekli insanlar çok fazla gibi görünmesine rağmen gerçek isteği olan insanlar az olsa da o azınlığın web teknolojileri üzerine eğitim sıkıntısı çektiğini görüyorum. Eskiden beridir süregelen bir huyumdur, öğrenmek ve öğrendiğini birilerine öğretmek. Yakınlarda hayata geçirmeye düşündüğüm, php camiasını memnun edecek eğitimle alakalı bir projem var fakat konu o değil.
İzmir'de yaşadığım için, İzmir'de ikamet eden, web teknolojilerine ilgi duyan, sadece html bilip dinamik dil öğrenmek isteyen, sadece grafik tasarım bilip arayüz tasarımı yapmak isteyen, php ye başlamış ama öğrenmekte sıkıntı yaşayan bir kaç şanslı arkadaşa başlangıç ve orta seviyede PHP eğitimi vermek istiyorum.
İleri seviye olarak da HTML ve CSS eğitimi vermeyi düşünüyorum.Bu eğitimi almak isteyen arkadaşlardan talep ettiğim şey, gerçek mahiyette öğrenme isteğine sahip olmaları. Ve verecekleri ufak bir söz. Öğrendiklerini öğretmek, açık kaynak camiasına yarar sağlamak.
Eğitim 2-3 kişiye verilecek. O arkadaşların ismini burada ve FriendFeed'de vereceğim.
Eğitimin yapılacağı yer olarak tam netleşmiş birşey yok. Lakin her birisine eğitimi tek tek vermek düşüncesindeyim.
Bu sebeple 3 ihtimal var. Ailemle yaşadığım Gaziemir'deki evimde verebilirim eğitimi. Çalışma ortamı olarak idealdir. İsteyen arkadaşın kendi evinde verebilirim. Yahut şirketten izin aldığım taktirde Bostanlı'da bulunan ofiste haftasonları eğitimi verebilirim.
Web teknolojilerine heves salmış arkadaşların ... http://wp.me/p1tyFq-3Y
@modZ : konun iş-güç-enerji'de olması daha doğrudur hocam :) hayırlı olsun.
-
yakışır bro :) vaktim olsa gelirdim geldimde biliyorsun ama bu yıl özel durumdan dolayı ne yazıkkı gelemıyorum
Yazın başlarız :)
-
Yer ve zamanda anlaşabilirsek ben isterim. Ben Bornova'dayım. Elimde yeterince kaynak da var.
-
ben ege de okuyorum olursa öğrenmek istiyorum
-
@iceberg , @eyuperol blogum üzerindeki bilgilerden yarın bana ulaşabilirseniz detaylı konuşalım.
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------
@iceberg , @eyuperol blogum üzerindeki bilgilerden yarın bana ulaşabilirseniz detaylı konuşalım.
-----------------------------Tamam
-
iceberg bunu yazdı:
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------Tamam
-----------------------------bendende tamamdır.
-
Balıkesirde yaşıyorumda keşke şu imkandan yararlanabilme imkanım olsa :/
-
takdir edilecek bir davranış
-
u235 bunu yazdı:
takdir edilecek bir davranış
-----------------------------Teşekkürler.
Ulaşmak isteyen arkadaşlar telefon ve mail bilgilerime blog üzerinden ulaşabilirsiniz. [ http://blog.theylmz.com ]
-
^^up