İzmirde Tahribat Diorum;)
-
7-10 eylül arasında tagext te izmire gelio isterseniz bekleyin onunla yaapalım i,sterseniz siktir edelim ipineyi:D
-
a.q. dumunun 12 sinde okul açılıo adi şahsiyet nası gelcez. siktir et tagext i :D erken gelsin oda.. ben mardine dönecem 4-5 güne kadar
-
Criminal bunu yazdı:
bu hangi fuardı len??? şşş rockipsiz???
cebit 2003 o zamandan beri buluşamadık zati
-
ulan höduk babam senin gibi şerefsiz adamın telefonunu ne yapsın a.q.?
beyler bu adam buluşıcam der inanmayın. harbi kurt tur kendisi. zaten gider bi sure sonra Mardin e :D
abdulkerim olm sen gelme biz nicksiz le gidicez tepeciğe :D
-
ya tagext i sallayalim abi biz yeriz iceriz.keyfimize bakariz.bize delikanli adam lasim.
-
roswell sendemi gelion okey ben real_kurd roswell bi aksako 4 olduk 5-6 kişi olsak ii olcakta biri digital foto makinası getirsin bende yok valla
-
hajı ya yarın peder para göndertcek bari kentkart ı doldurak öle fazla da para harcamayıın a.q. herkes ekistiradan bi 5 ytl getirsin domates peynir neyim alırıs konak sahilinde yeriz :D ya da dürüm filan yeriz a.q. öle lüküs yerlere gelemem ben tutar beni :D
-
Beyler yaw bırakın şu işi a.q.
sahile çıkarız ekmek , peynir , domates , bi de karı tamam işte :D eksik bişi yok dimi beyler
-
beyler ben perşembe yapalım diorum hem perşemebeye kadar bi kaç kişi daha çıkar belki bu arada roswell msn : nickimyok@nickimyok.com
ekle kardeş konuşalım -
bende foto makinesi var zamanını tutturabilirsem ordayım.(orası[buluşulcak yer] neresi bu arada)
Toplam Hit: 7368 Toplam Mesaj: 48