İzmirde Veya İstanbulda Pasaport Kayıt Hakkı Olan (Telefon İçin)
-
türk vatandaşı pasaportuyla yurda giriş yapalı 1 ayı geçmemiş, iki yıl içerisinde pasaportuna hiç telefon kayıt ettirmemiş olan müridimiz varmı? İphone5 var onu kaydettiricem... Vergiyi zaten kendim yatırıyorum, pasaport sahibine de bir miktar para vericem tabi. İlgilenenler PM atsın lütfen..
-
burayı da alayım
-
Çok zor hocam. Olan vardır ama 2 ay sonra yurtdışı bir cihaz getirirse kendisi kayıt edemeyeceği için hakkını sana kullandıracağını sanmam.
Umarım bulunur.
-
opusdei bunu yazdı
Çok zor hocam. Olan vardır ama 2 ay sonra yurtdışı bir cihaz getirirse kendisi kayıt edemeyeceği için hakkını sana kullandıracağını sanmam.
Umarım bulunur.
KatılıYorum...
-
para karşılığı yapan herifler var yazıyorlar gittigidiyor a falan nasıl işliyor bu sistem bilen var mı ?
-
suhatuna bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Umarım bulunur.
KatılıYorum...
hocam abimin pasaportu var aslında. Yanlız çift vatandaşlığı var ve yabancı pasaportuyla giriş yapmış.. Onun kaydı içinde yerleşim yeri belgesi, emniyette giriş çıkış belgesi, vergi makbuzu ve pasaport istiyolar. Amk sanki bomba sokmuşuz sınırdan.. Sadece yerleşim yeri belgesi,yabancı pasaportu ve makbuz yetmiyomu? Veyya makbuza çift vatandaş diye not düşülmüyormu sadece fatura ve pasaport ile halletmek için? ne sikimden iştir arkadaş ya
-
DrKeworks bunu yazdısuhatuna bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Umarım bulunur.
KatılıYorum...
hocam abimin pasaportu var aslında. Yanlız çift vatandaşlığı var ve yabancı pasaportuyla giriş yapmış.. Onun kaydı içinde yerleşim yeri belgesi, emniyette giriş çıkış belgesi, vergi makbuzu ve pasaport istiyolar. Amk sanki bomba sokmuşuz sınırdan.. Sadece yerleşim yeri belgesi,yabancı pasaportu ve makbuz yetmiyomu? Veyya makbuza çift vatandaş diye not düşülmüyormu sadece fatura ve pasaport ile halletmek için? ne sikimden iştir arkadaş ya
yokmu bilen duyan
-
2-3 ay sonra alabülür
kayıt başı 150 lira
-
DJ_Alper bunu yazdı
2-3 ay sonra alabülür
kayıt başı 150 lira
hayırlısı moruq :D
-
Bi arkadaş bulgaristana gitti geldi bikaç hafta önce. Henüz halledemediysen ne kadar vereceksin ona göre söyliyim. Edit: izmirdeyiz ve 3eylül gibi gidicek arkadaş. wasd tarafından 31/Ağu/13 23:35 tarihinde düzenlenmiştir
-
R10 DA BU İŞİ YAPANLAR VAR ORAYA BAK.