İzmirde Yılbaşında Damsız Girilebilicek Mekanlar
-
konu başlığı gayet açık ark küçükpark cıvarı düşünüyoruz bildiğiniz güzel temiz mekanlar varmı arkadaşlar damsız girilebilicek şöle 5 kişi kafa kafaya eğlenmek istiyoruzda tavsiyelerinizi bekliyorum izmirli müridler çıksın ortaya..
-
yılbaşında damsız girilen yer temiz mekan olmaz bence ter kokar gibime geliyo boşver:)
-
alsancak, açık hava...
-
ancak ve ancak belki bir ihtimal peoce bar bır ıhtımal alır. noxx un da alma ıhtımalı var. hiç olmadı ozz venue nın parasını verın gırın :)
-
Alsancaktaki bir çok bara damsız girebilirsiniz diye düşünüyorum.. Vardır yani bulursunuz...
-
hocam bide 5 kişiyiz diyosun bir iki kişi belkide.anca 5 kişi kaveye girersiniz yada sabaha doğru 3 ten sonra herkes kafaları dağıtmış olur sizde sıvışırsınız mekanlara.
-
gay barılarına girersin damsız
-
İkiçeşmelikte yeni bir yer açıldı . Gerçi eski yerin ismini değiştirip yeniden açmış aynı kişiler. Sahte rakıdan kapanmıştı daha önce. Yılbaşında şarkıcı Nevrin çıkıyor isteyen istediği gibi gidebiliyor ama bayan götürmeniz riskli olabilir. Mekanın adı "MEYH-ON ". Geçenlerde arkadaşlarla baya eğlendik.

-
pm attım
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ya adam düzgün bir fikir sormuş sizlere, söylediğin şeye bak :D
-
NoNam3 bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------Ya adam düzgün bir fikir sormuş sizlere, söylediğin şeye bak :D
-----------------------------Adam dogruyu soylemis :D , simdi bunda alinacak ne var ki.....