İzmirdeki Müridlerimizin Yardımı Lazım(Acil Kan)
-
Arkadaşlar bi tanıdığa ilik nakli yapılacak ve acil kan lazım..AB Rh - ve AB Rh + kana ihtiyaç vardır..Ege üniversitesi hastanesinde yatmaktadır hasta..Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa pm bekliyorum bilgileri verebilirim..
-
up
-
medikonun ve ssk nın ben ta. :/ kangrubumu bilmiyorum. karnem yok.
-
bende hipokondryak var :/ simdi gelsem tutsa bende kan versem galiba öluyorum ben derim. kizilayin sitesine yaz hocam.
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
bende hipokondryak var :/ simdi gelsem tutsa bende kan versem galiba öluyorum ben derim. kizilayin sitesine yaz hocam.
-----------------------------Eyw sağol hocam..uppp
-
hastanedeysen sorsana kan grubu icin karne lazimmi okuyorum ama karnem yok.
-
hastanede arkadaşımın yanındaydım konuyu gormedım gorsem verırdım kan
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------Hay aksi ya..Olsun hocam sağolasın yinede
-
Poet bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------Hay aksi ya..Olsun hocam sağolasın yinede
-----------------------------ege üniversitesi facebook grubu var oraya yazsan mutlaka bulursun .
Hastane bünyesinde chance de yapıyorlar diye biliyorum .Alsancak kızılay da mutlaka bulursunuz .
-
aga su kan arama konularini bana pm atin seklinde yapmayin belki disardan ziyaretcilerde vermek isteyecek ama pm ne alaka ne yapsinlar ?? En szindan bi isim tel numarasi facebook twitter mail ulasim adresi ver
-
Hocam ege üniv. de kan bölümüne git kapıda adamlar bekliyor , eğer çok acilse onlara söyle satıyorlar kanlarını . Amcamın kanı 0 RH- satın almıştık o adamlardan . Komple bir mahalle var bu şekilde ek gelir elde ediyorlar.