İzmir'den Fotoğraf Çekimi Yaptırabileceğim Bir Mürit Var Mı ?
-
Arkadaşlar fotoğraf çekımı yaptıracak bırını arıyorum. Makul bir fiyatta ödeyebılırım ırtıbat kurmak ısteyen ya pm atsın ya da drexlerstone@gmail.com a maıl çaksın (:
-
aşırı profosyonel bir şeye gerek yok bu kadar kalıtelı olsa yeter :D bunu da amatör fotoğrafçı tanıdığım birisi çekti. abartılı bi şey değil diyorlar da ne bilem anlamam pek ...
-
Üst resimdeki bayanla çalışacaksam ben seve seve çekerim resmini :)
-
la kımse yok mu ne iştir bu parasını da vercez dedık ne dıeyım daha :D
-
ben üstüne para veriyimde poz versin hocam :D
-
ne tür fotolar istiyorsun??
-
ekledım msn e konusalım hoca
-
beyler kızlar gördüğünüz üzere çektırıyorlar face ten arkadaşlarım bunlar zaten çevredekı sıradan kızlar abartmayın lütfen problem şu kı herkes sızın gıbı kızların çekıo fotosunu beleşe ben kendı fotomun arkadaşların falan fılan çekılmesını istiyorum. hanı çeken arkadaşı da ağırlarım küçükparkta yedırır içirir karı kızla da tanıştırırım çok istersenız farketmez bana. yüzden boydan işte klasik foto çekımı istiyorum ne bılem anlamam teknıgınden falan normal 3 5 mekanda 10 15 foto çekıleyım de face e koyayım mantıgıyla hareket edıyorum şimdi aranızda çekebılecek bırısı var mı ? varsa da ne istiyor karşılık olarak anlaşalım (:
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
ekledım msn e konusalım hoca
-----------------------------o verdıgım msn adresım degıldı maıl hesabım bılgısayarda problem var msn açılmıo face e eklersen onlıne yım . cmusavat@gmail.com diye ara çıkar hacım
-
pm atan arkadaşlardan bırısı de numaranı ver arayayım konusup detayları konusalım deyınce cevap versın bu nnedır tya (:
-
100 kare profesyonel çekimi cd içerisinde 200 tl ye yaparım