İzmir'e Gitme Planım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

@iso bende mi gelmeyeyim yani :/

sen ukraynaya göçüyordun ne oldu  o iş 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

iç kraısıklıkdurmadı, rusya baskısı çok ciddi oldu ki ardından birde ekonomik kriz falan derken @ayhun 'la o zamanlar ciddi ciddi konuşuyorduk hatta global bir firma ofis açacaktı Kiev' e orada başlayacaktım derken onlarda iç karışıklık nedeniyle Ukrayna 'dan vaz geçti bizde kaldık Eskişehir 'de. İzmir 'e göçemem ben zaten çok sakin şehir bana göre değil :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

iç kraısıklıkdurmadı, rusya baskısı çok ciddi oldu ki ardından birde ekonomik kriz falan derken @ayhun 'la o zamanlar ciddi ciddi konuşuyorduk hatta global bir firma ofis açacaktı Kiev' e orada başlayacaktım derken onlarda iç karışıklık nedeniyle Ukrayna 'dan vaz geçti bizde kaldık Eskişehir 'de. İzmir 'e göçemem ben zaten çok sakin şehir bana göre değil :) 

gfdf 

sen evlı barklı degılmısın ne yapacan hareketlılıgı :D eskısehırde ıyı yerdır 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muco
    muco's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Dark_Lord bunu yazdı
    aLsanCaK bunu yazdı

çiğdem,boyoz,gevrek bunları öğren öyle gel :D şaka lan şaka gelme buraya  :/

Başta güldürdün, sonra üzdün :|

izmire gelirsen alsancaktaki dostlar fırınından boyoz ye. pırasalı baya iyi. zeytinli güzel değil. hiç yemediysen önce sade al bi tane, sonra çeşitleri denersin.

hocam 2 hafta önce gezmeye geldiğimde buradan zeytinli ve ballı yedim. zeytinliyi çok sevdim ballı güzel değildi :)

Topluluk içinde verilen öğüt öğüt değil hakarettir. Hz Ali
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

Haftasonu bende İzmir'e gideceğim. İlk kez gideceğim. Konak civarlarında iyi nargile yapan ünlü bir yer var mı? Bilen yazarsa sevinirim.

Toplam Hit: 6495 Toplam Mesaj: 46
izmir kaçmak