İzmir'e Gitme Planım
-
sRcN bunu yazdı
@iso bende mi gelmeyeyim yani :/
sen ukraynaya göçüyordun ne oldu o iş
-
hipokondriyak bunu yazdısRcN bunu yazdı
iç kraısıklıkdurmadı, rusya baskısı çok ciddi oldu ki ardından birde ekonomik kriz falan derken @ayhun 'la o zamanlar ciddi ciddi konuşuyorduk hatta global bir firma ofis açacaktı Kiev' e orada başlayacaktım derken onlarda iç karışıklık nedeniyle Ukrayna 'dan vaz geçti bizde kaldık Eskişehir 'de. İzmir 'e göçemem ben zaten çok sakin şehir bana göre değil :)
-
sRcN bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdısRcN bunu yazdı
iç kraısıklıkdurmadı, rusya baskısı çok ciddi oldu ki ardından birde ekonomik kriz falan derken @ayhun 'la o zamanlar ciddi ciddi konuşuyorduk hatta global bir firma ofis açacaktı Kiev' e orada başlayacaktım derken onlarda iç karışıklık nedeniyle Ukrayna 'dan vaz geçti bizde kaldık Eskişehir 'de. İzmir 'e göçemem ben zaten çok sakin şehir bana göre değil :)
gfdf
sen evlı barklı degılmısın ne yapacan hareketlılıgı :D eskısehırde ıyı yerdır
-
RockZs bunu yazdıDark_Lord bunu yazdıaLsanCaK bunu yazdı
çiğdem,boyoz,gevrek bunları öğren öyle gel :D şaka lan şaka gelme buraya :/
Başta güldürdün, sonra üzdün :|
izmire gelirsen alsancaktaki dostlar fırınından boyoz ye. pırasalı baya iyi. zeytinli güzel değil. hiç yemediysen önce sade al bi tane, sonra çeşitleri denersin.

hocam 2 hafta önce gezmeye geldiğimde buradan zeytinli ve ballı yedim. zeytinliyi çok sevdim ballı güzel değildi :)
-
Haftasonu bende İzmir'e gideceğim. İlk kez gideceğim. Konak civarlarında iyi nargile yapan ünlü bir yer var mı? Bilen yazarsa sevinirim.