folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir'i Ufolar Mı Bastı ?

İzmir'i Ufolar Mı Bastı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_33003685/tm.htm araştırdım bu elemanda görmüş ama 2009 yılında ama bu eleman mavi görmemiş galiba hala etkisindeyim keşke elimde bir belge olsaydı .

http://www.bilinmeyen.com/node/253  burdada birşeyler buldum en sonki yazida .

http://www.siriusufo.org/uforum/forum_posts.asp?TID=11359&PID=131723  ve bir tane daha hemde karsiyaka'da görmüş bu elemanda .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Denize dökün hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek
    ufo değil hocam onlar diskolarda falanlarda filanlarda havaya ışık tutuyolar ya o zımbırtıdan her sene bu zamanlarda olur böyle şeyler izmirde.

Anlayamazsınız...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

meteor yağmuru olabilir...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

ufolar var ve dünyaya din kitap peygamber vs bunları uzaylılar yaptı uzaylıların varlıgını kabul etmiyorlar neden ?

dünyadaki dengelerin hepsi bozulur dogru bildimiz yalanlar ortaya çıkar kutsal saydıklarınızın kutsal olmadıgı anlaşılır.

anlıycanız kimse varlıgını kabul etmiyor ama adamlar kafalarına göre takılıyor dünyada.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alikadir
    alikadir's avatar
    Erkek

sana bu yaptıklarının hesabını soracam sorduracam...

..:: AKLININ SINIRLARINI ZORLAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.. einstein ::..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

ufo gören masum izmirli .

Break Dance Bboy MaxeL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

nirvana1912 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ufo değil hocam onlar diskolarda falanlarda filanlarda havaya ışık tutuyolar ya o zımbırtıdan her sene bu zamanlarda olur böyle şeyler izmirde.

Yuh hocam sacmalama ne yaptin sen gökyüzünemi yansıyor ışık hadi yansıdı diyelim buralarda bi Reyn var oda tee nerde kalıyor ve yansısaydı bile apartman ışıklarından ışığın kaynağına doğru mavi ışık belli olurdu .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek
    saçmalamıyorum güzel kardeşim kendimden biliyorum yaklaşık 3-4 sene önce bende öyle sanmıştım hatta başka bi semtte oturan bi arkadaşım beni arayıp gökyüzüne bak falan demişti.Yerel bi haber kanalını aradık ve bize bilmemne adında bi mekanın açılışı sebebiyle gökyüzünde ışık olduğu söylendi. O ışık dediğin şeyler gökyüzünde tee ebesinin nikahına kadar gidiyor,ışık diyip geçme ilk gördüğünde herkes ufo zanneder.Kim bilir belkide gerçekten ufodur,bugünkü hava olaylarını görmedim.

Anlayamazsınız...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

nirvana1912 bunu yazdı:
    saçmalamıyorum güzel kardeşim kendimden biliyorum yaklaşık 3-4 sene önce bende öyle sanmıştım hatta başka bi semtte oturan bi arkadaşım beni arayıp gökyüzüne bak falan demişti.Yerel bi haber kanalını aradık ve bize bilmemne adında bi mekanın açılışı sebebiyle gökyüzünde ışık olduğu söylendi. O ışık dediğin şeyler gökyüzünde tee ebesinin nikahına kadar gidiyor,ışık diyip geçme ilk gördüğünde herkes ufo zanneder.Kim bilir belkide gerçekten ufodur,bugünkü hava olaylarını görmedim.
    ----------------------------

Elimde resim , video felan olmadığı için ne desem boş , keşke çekebilseydim .

Toplam Hit: 7585 Toplam Mesaj: 48