İzmirli Arkadaşlar Bi Yardım Lütfen
-
arkadaşlar bir kaç yer soracağım da konu altında uzun olur. onlıne arkadaşlar varsa bi kendını bellı etsın pm leşelim :)
-
bari burdan sorda bizde öğrenek hacı
-
mektebi soracaksan tepecikte askeriyenin yaninda...
-
narkozMRT bunu yazdımektebi soracaksan tepecikte askeriyenin yaninda...
tepecik, oruspuların (hayat kadınlarının) mekanı değil mi , yoksa yanlışmıyım yanlışsam düzelt beni :)
-
By_Gizemli bunu yazdınarkozMRT bunu yazdımektebi soracaksan tepecikte askeriyenin yaninda...
tepecik, oruspuların (hayat kadınlarının) mekanı değil mi , yoksa yanlışmıyım yanlışsam düzelt beni :)
Aynen coni vaynen :) Onu kastederek söylemiş zaten.
-
narkozMRT bunu yazdımektebi soracaksan tepecikte askeriyenin yaninda...
Sesli güldüm a.k
-
mektebe az tepefest düzenlemedım :) derdım o değilde sızıp kalmısım su an onlıne olanlara çiçekliköyü ve seyirtepeyi soracam. oralara nasıl ulaşım gerçekleşebilir ? tabı arabam yok dolmusu molmusu varsa yoksa da sanssızlık
-
coLin bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdınarkozMRT bunu yazdımektebi soracaksan tepecikte askeriyenin yaninda...
Aynen coni vaynen :) Onu kastederek söylemiş zaten.
yok hacım tepeciği 2007 yılının mayıs ayında sormustum 18. yaş gunumde sağ olsun arkadaşların tavsıyesı uzerıne bulmuştum :) tabı önce 3 defa çingen mahallesıne grıp a. yolunda dotten oluyodukta nese :)
-
Benim bildigim ikisine de yok, ciceklikoy icin yamulmuyorsam bornovadan biseye binip 20-30 dakika yurume mesafesinde inebiliyorsun. En guzeli ikisi icin de muesseselerinin ara ulasiminiz nasil de :)
-
By_Gizemli bunu yazdınarkozMRT bunu yazdımektebi soracaksan tepecikte askeriyenin yaninda...
Yanlissin haci..
Genelev var torbaci var dolandiricilik var..
tepecikte hayat kadini tro gibi ayakli sikiskenleri bulamassin :)
-
pm