İzmirli Arkadaşlar Yardım Edebilir Mi?
-
Hacı kuzenle bi gece biz de yapalım dedik o dediğini. park edecek yer bulamadık. en sok bıktık yer aramaktan gündoğdu meydanının ortasına aracı park edip içinde uyumuştuk. kontağı da açık unutmuşum sabaha akü bitmiş. dibimizde de karakol vardı polislerle iteleyip çalıştırmıştık :))
tavsiye ederim güzel yer ama sabahın köründen itibaren insanlar at kılı görmüş gibi bakıyolar orda durunca :D
-
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar :)
-
ben bigün navigasyonda sahilevleri yerine sahil caddesi seçmişim sahilevlerinin biraz daha ilerisine götürdü cihaz. kayıklar falan sahilde çek arabayı takıl. Fazla kuma doğru girersen saplanabilirsin
-
bostanlı'da yasemin kafe'yi geçince barınaklar var, hemen ilerisi barınak kafe. genelde sakindir orası, araç girişi de var diye hatırlıyorum ama belli bi saatten sonra kapatıyorlar. sık uğrarız oraya, bi daha ki gidişimde emin olayım sana haber ederim : )
-
teşekkürler sevinirim :)
-
mavişehir ege park önü ve inciraltı-çeşme yolu arası
-
mavişehir sahil iyidir ;) ama bu aralar keşfedildi,değişik insanlar türedi.
-
önerileriniz için cok cok teşekkür ederim
-
İzmir Güzelbahçe'de, Seferihisar yolu üzerinde (giderken sağda) Rıza Çavuş var. Balığı filan tazedir, mezeleri enfestir. Rakıyı filan bakır ibrikle getiriyor. Neyse Rıza Çavuş'un mekanının yanında (sadece kendi istediği araçları aldığı) güzel bir sahil şeridi var.
Balçova Kent ormanı var. Engelliler Parkı var (kendim elimi kolumu sallaya sallaya girmiştim) sahili veya diğer olanakları enfestir.