İzmir"Li Kızları Tavlamak
-
nickimyok bunu yazdı:
aha yeni gördüm topici izmirin kızları bişi iyi beyenmio para para para ha aşık olanıda var kesin aslen izmirli deildir onnar: ) onun için elinizden geldiğince zengin rolü yapın ( şey edene kadar garı yı) sora karı size biz evlences falan demeye başlar sallayın gitsin neden çünki sizde kuruş yok:D:D:D
ya olm deget senin mallığını bütün izmirli kızlara mal etme... gelirim izmire en kral kızları kaldırırm kızdırma beni... kız salağa desiktr i çekiyo bu hala peşinde kız evlencek nişanlanmış hala ben nişanlısını vuracam işini batıracam diye gezio :) -
sanane desem ayığpmı olur pi pok olmaz sanane demek istiorum : ) her nese olm sen hiç aşık olmadın + kaç kere izmirden kız kaldırdın bizim buraya gel altında arabanla elinde 6600 ın la en kralını götür istediğin yere ha gel otobüs le elinde 3310 cebinde lark çakmak yok kibrit cafeye deilde park a götür kızı nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaldırırsın. 1-2 gün sora ne kız arar ne senin teline cvp verir.
-
ha topic kız tavlamakmış ben aşktan bahsediodum yalnış oldu galiba. : )
-
ei diyonzuda hayatımda Kız alıcağım en son zor izmir Hangi Kız I görsem Mutlaka Biri patlatmış a.q Bizede patlak gleicek olmucak alcıaksın Köyden alıcan mis gibi köy a.q daha ne istiyon. Bu ara Nickimyok doru demiş elinde 6600 warsa cebinde paran warsa ii dir ama 3310 warsa ne kız seni ara nede sorar bu bir izmir gerçeğidir.
-
baba ksk yi da goztepe yi, de buca yida bornova yida yasamis bi antalya liyim.baba konu kizlar mi eywallah ayni ama konu izmir in gecmisinde farkli kulturleri barindiran bi gecmisini arastirmak icin tarik dursun unah izmir gavur izmir ini okumalisiniz.evet farkli bi sozluk vardir ama yasanasi bi kenttir.bunu belirteyim.ama mesele kiz mi degistisik bi dalga yok dogalari ayni her yerde ben fark goremedim.turistinden tut istanbul lusu ankara lisi denedim degisik bisey bulamadim ama suna fartk getiririm genlerine farkli bi kultur islenmis izmir lilerin ama gercek bi kac kusak izmir liler icin bu sozum.
-
amele_2 bunu yazdı:
m-a-n-t-u-s bunu yazdı:
abi bu bi b.ka yaramadı kıza nasıl tanışima teklif edilir onu annat bakam
yaw oha kardeşim yaw hatta ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide örnek kız koylım hadi tanışın diye lan dur hatta koyim .ewet ewet koyiim
http://rapidshare.de/files/5223740/Kad_n_tavlama.swf.html
ahanda buyrun herkes şansını deneyebilir
selametle...
BEN TAVLADIM TAVSİYE EDERİMM
-
efsun bunu yazdı:
ei diyonzuda hayatımda Kız alıcağım en son zor izmir Hangi Kız I görsem Mutlaka Biri patlatmış a.q Bizede patlak gleicek olmucak alcıaksın Köyden alıcan mis gibi köy a.q daha ne istiyon. Bu ara Nickimyok doru demiş elinde 6600 warsa cebinde paran warsa ii dir ama 3310 warsa ne kız seni ara nede sorar bu bir izmir gerçeğidir.
+1git izmire arabanı çek kapısını da aç zaten %98'i meyilli
-
ewt sana katılıyom izmirli kız tawlamak istiyosanız ya çok paranız olacak yada zengin taklidi yapcan böle kelimeleri bilmekle olmuyo bu iş
Toplam Hit: 4849 Toplam Mesaj: 19