İzmirli Vapurunu Seçiyor | Sende İsim Belirle
-
hasan tahsini seçtim bilmeyenler için söleyim mesleği gazeteciliktir izmirde yunan askerine ilk kurşunu atan atalarımızdan biridir... izmire metin oktaydan daha fazla şey kattığı görüşündeyim... tabi bu benim şahsi düşüncem...
-
eski izmirli olarak karşıyaka ve ahmet piriştina...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hasan tahsini seçtim bilmeyenler için söleyim mesleği gazeteciliktir izmirde yunan askerine ilk kurşunu atan atalarımızdan biridir... izmire metin oktaydan daha fazla şey kattığı görüşündeyim... tabi bu benim şahsi düşüncem...
-----------------------------Aynen... Hasan Tahsin'le Mustafa Fehmi Kubilay gibiler dururken diğerlerine oy veremem ...
-
beyler bayanlar gururla sunarın ben vapur ismi olark ismim ekledim eger kabul edilirse mustafa alparslan tıklayık sizlein oylarını bekliyorum
-
HaYVaN bunu yazdı:
nuggets54 bunu yazdı:
Hayvan sen diyarbakırlı değil misin? İzmirli seçecek vapurunu :D
Pederin nüfus kaydı izmir :D Onu temsiley katılıyom ben :S
-----------------------------o zaman nasıl beş kuşak diyabakırlı oluyorsun hayvancım...?
-
hala isimmi arıyoLar : )
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
----------------------------------------------------------Uzun hikayet mali :D Dedem encümenken İzmir'e yerleşmiş bir dönem. Peder orda dünyaya gelivermiş :D 4 kardeşler zaten.
En büyüğü babamın nüfus kaydı maalesef izmir oluyor :\ Diğer kardeşler Diyarbakır kayıtlı zaten.
Ama 5 kuşak babamız Bişar Diyarbakır'a gelmiş. O zamandan beri Diyarbakır'dayız öyle işte :S Özetle böyle bişey :|
-
Narkoza bişi mi oldu arkadaşalr, postunu goremedim konuda:)
-
hasan tahsin.
-
crafty bunu yazdı:
hasan tahsini seçtim bilmeyenler için söleyim mesleği gazeteciliktir izmirde yunan askerine ilk kurşunu atan atalarımızdan biridir... izmire metin oktaydan daha fazla şey kattığı görüşündeyim...