İzmirliler Buraya. Http://Www.Kentkart.Com/ Hacked.
-
Zone-h kaydı var mı? Site normal çalışıyor. Bu arada izmir belediyesinin a.k, mahkeme kararını atlatmak için bir günlük indirim yaptılar sonra daha yüksek zam. Melih Gökçek'le kapışmaya çalışıyorlar ibnelik konusunda.
-
bide iett'ye yapsanız şunu..
metrobüs 1 tl, aktarma almıyor-vermiyor,aylık yapıyosun 160 tane doğru düzgün yetmiyo
en azından akılları başlarına gelir belki
-
izmir cok pahalı. yollar cok kalabalık. bir yerden bir yere gitmek için. çok fazla vakit harcıyosun eziyet çekiyosun. üstünede 1.55 lira para veriyosun :) Güzel İzmirim :)
-
birde baykuşların gece tarifesi olması daha iyi olacak amk
-
valla arabamı alırım yoluma bakarım miss otobüs derdi yok hadi yolda görcen o bişi değil otobüs'e verceğim paradansa mazota veririm daha iyi :D
-
İzmir belediyeme laf yok.
Almışım tıkır tıkır 5 sene boyunca Priştina bursumu, laf ettirir miyim :P...
-
doğma büyüme izmirliyim
mekan çok güzel ama kalabalık
yerler çok var ama pahalı
ulaşım kolay ama pahalı
gundi mundi ne ararsan var
kısacası izmir bundan 10 yıl oncekı ızmır değil bende kaçmanın yollarına bakıyom
üniye gitcez dedik ildısına cıkarız dedik salak gibi egeyi işaretledik egede kaldım :S :D
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Patates soğana oy verenlere laf etme hakkını yitirmiş bulunuyorsun tebrik ederim. Seçimlerden önce en ucuz ulaşım izmirdeydi, şimdi en pahalı ulaşım izmirde. Halkın desteğini bariz şekilde suistimal ediyor adamlar.
-
Madrakaru bunu yazdı:
elminster bunu yazdı:
-----------------------------Patates soğana oy verenlere laf etme hakkını yitirmiş bulunuyorsun tebrik ederim. Seçimlerden önce en ucuz ulaşım izmirdeydi, şimdi en pahalı ulaşım izmirde. Halkın desteğini bariz şekilde suistimal ediyor adamlar.
-----------------------------En azından göz göre göre seçim öncesi KÖMÜR ya da döner ekmek, MAZOT dağıtıp insanları en zayıf noktalarından vuranlar başa geçmiş değil İzmir'de.
Sonradan ulaşım ücretlerinin artması bundan daha hafif bir sebep midir, hayır.
Ben bana olan faydasını söyledim burstan bahsederek, anlaşılan başka sorunları olan varmış belediye ile...
-
tebrikler :) gerçi öğrenciye 85 krş oldu ( eskiden 90 dı :) ) :D