İzmirlilr Deprem Bekleniyor Saat 3-4 Arası
-
Duyulan ve izlenilen haberlere göre saat 3 ile 4 arasında büyük deeprem beklenildiği söleniyor siz yinede tedbirinizi alın..... Ama Ölümden Asla Korkmayın..... Hpimiz Öleceğiz..... (Haber Şaka Falan değildir......)
-
Ya Dostum!.. Bak Kimse Bir Depremin Ne Zaman Nerde Ne Büyüklügünde Olacagını BilemeZ.! bilcek Olsalardı Diğerlerinide Bilebilirlerdi!. Dünya Teklonojisi Sadece Tahminden Öte KalıyoR!. Ayrıca Öyle Bişey Olucak Olsa Acil Durum İlan Edilir!. Yani Sadece İzmirde Olucagını Bilsem Şahsen ben Hemen Oraya Gelirdim!... O Yüzden İçinizi RahaT Tutun Hepimiz ALLAHA EMANET OLALIM!...
-
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML MS Yer
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -----------
2005.10.21 14:47:35 38.1242 26.5277 8.2 -.- 4.4 -.- EGE DENİZİ
2005.10.21 14:30:30 38.1547 26.7308 7.9 2.7 -.- -.- SEFERİHİSAR AÇIKLARI-İZMİR (EGE DENİZİdeniz seviyesi yükselmeye aşladıgı söyleniyor saat şu an 15:10 ......
-
La pazartesi de altı ile yedi arası dendi
ne oldu millet dışarı çıktı bir tarafları dondu
ayrıca benim ölümden korktuğum falan yok ama ölümden korkmak ayıp değil
-
Dostum ne oluyo yaa
millet deprem olacak olacak diyo inşallah olmaz izmirde yarim var...
-
Perişan sende sus ölümden korkum yok mok ne o öyle... ölümden korkulmaz acı çekmekten korkulur...
ÖLÜMDEN NEDEN KORKARSINKİ ÖLÜM VARKEN SEN YOKSUN SEN VARKEN ÖLÜM YOK...
-
osmansan bunu yazdı:
Perişan sende sus ölümden korkum yok mok ne o öyle... ölümden korkulmaz acı çekmekten korkulur...
ÖLÜMDEN NEDEN KORKARSINKİ ÖLÜM VARKEN SEN YOKSUN SEN VARKEN ÖLÜM YOK...
ne diyon yaEdited: neyse biz msn de konuşup anlaştık ne dediği konusunda
-
PeriSaN'mısın Nesin Kapa Çeneni!. Burda Geyik YapmıyoruZ.! Salak saçma Cümlelerini Başka Yerde Kullan!!!.
-
byhack bunu yazdı:
PeriSaN'mısın Nesin Kapa Çeneni!. Burda Geyik YapmıyoruZ.! Salak saçma Cümlelerini Başka Yerde Kullan!!!.
hangi cümlem salak saçmaymış lan (salak saçma ne demekse) -
efsun gusul abdesti al öbür tarafa cunup gitme.. =)
abü hakkaten depremin nerde ne zamna geleceği belli olmaz. saati dolan ölür dolmayan yaşar.. Şimdiden geçmiş olsun. -
a4tech bunu yazdı:
efsun gusul abdesti al öbür tarafa cunup gitme.. =)
abü hakkaten depremin nerde ne zamna geleceği belli olmaz. saati dolan ölür dolmayan yaşar.. Şimdiden geçmiş olsun.
saatin 4 olmasına 10 dakika kaldı bekliyoz bakalımabi ilk deprem olduğunda da saat 6-7 arası olacak dendi hatta ben de kesin şerefsizin biri millet iftarını düzgün yapmasın diye uydurmuştur dedim. Dışarı çıkanların bir tarafı dondu, depremi önceden haber vermek imkansız, tahminler olabilir ve bunlar tutabilir fakat kesin bişi söylenmez