İzmit Karamaurselli Murid Kardeşlerim
-
Karamurselde bildigim kadariyla 2tane senin cinsten var : ) gazanferbilge ye mi gidiyosun
-
bombaci_mulayim bunu yazdı:
-----------------------------saolun var olun vasa tanışabiliriz murid kardeşlerimizle
ben şuan antalyadayım ayın 18 inde orda olcam
ev mev ayarlıcam bakıcam başımın caresine yalnız kalmayı duşunuyom şimdilk tanışmak isterim tabi murid kardeşlerle
-----------------------------abi sen yalnız falan kalıyım deme neme lazım saldırırlar falan:|
-
pşşşt nasıl gonuşuyon sen ablanla almiim ayapımın altına ayıp değilmi lan hem bu uyelliği sunnetchi şerefsisi aldı bana o hibnenin eseridir benim bu davam :D:D:D yoksa sapına kadar erkeğim o makarasına yapılmış bi hadise nese gelelim mevzuya varsa tanıdıklarını yada tahribatta karamurselde bulunana tanışalım kaynaşalım kuycam yerin altını ustune getirelim ortam olur geyik olur tabii vakit kalırsa ders te çalışmayı düşüüyom :D:D:D sonuçta okumaya gidiyoz
-
sewdiğim kız orada okuo!..bombacı pmden atsana msn ni:P
-
karamürselmi :D okula gittinmi daha önce :D neyse eğer Görüpde okula gidiyosan tabiki bişey diyemem ama Görmeden gidiyosan :D Büyük geçmiş olsun :D
-
AyNen kardeş bende ayNı okul fakat Mekatronik bölümü izmitliyim bende nickden anLaşıldığı gibi :) eĞer geLirSen tanışırız sana hertürlü yardımcı olurum elimden geldiğince eğer eve fln ihtiyacın oluRsa okullar acılana kadar uLaş bana kalıcak arkadaş arıyoruz korfezli@live.com msn adreSim ;)
-
ben de umuttepedeyim hayırlı olsun ... oralar güzelmiş deniz filan :) eski kız arkadaşım orda okuyor ahh ahhh...
-
bende karamürselliyim.çok güzel bir yer insanın kafa dinlemesi için süper.imkanlarında çok fazla vapurla herekeye geçip trenle istanbula gidebilirsin bir buçuk saatte yada kmürselden izmite denizotöbüsyle 45 dkda gidebilirsin.kiralar 250-300 milyon civarında tabi daha azınada bulabilrsin.sahilimiz çok güzeldir.daha sormak istediğin bişi warsa söyleriz
bu arada şu an kmürselde değilim:(
-
İzmit degirmendereliyim ama İzmir ekonomi yi kazandiq bu sene gidioz izmiri :S Ayvayi yedim uzak yaf... yardimci olurdum ama bu sene bende postalaniom burdan.. İzmirli müridler warsa Yardim Etsinler banada yAAaf :D
-
Yardim etcekler warsa yarin gidiom not edim :P kalcak yerimde belli diil askeri yurt bekliodum anasini satim cikmadi yaf şimdi naapcaz devlette de cok kalmak istemiom onerirmisiniz devlet bide hangi yurtlari onerirsiniz izmirde devlet ?