folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmit Karamaurselli Murid Kardeşlerim

İzmit Karamaurselli Murid Kardeşlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niCo
    niCo's avatar
    Erkek

Karamurselde bildigim kadariyla 2tane senin cinsten var : ) gazanferbilge ye mi gidiyosun

veni vidi vici
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    bombaci_mulayim bunu yazdı:
    -----------------------------

saolun var olun vasa tanışabiliriz murid kardeşlerimizle

ben şuan antalyadayım ayın 18 inde orda olcam

ev mev ayarlıcam bakıcam başımın caresine yalnız kalmayı duşunuyom şimdilk tanışmak isterim tabi murid kardeşlerle

-----------------------------

abi sen yalnız falan kalıyım deme neme lazım saldırırlar falan:| 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bombaci_mulayim
    bombaci_mulayim's avatar
    Erkek
    pşşşt nasıl gonuşuyon sen ablanla almiim ayapımın altına ayıp değilmi lan hem bu  uyelliği sunnetchi şerefsisi aldı bana o hibnenin eseridir benim bu davam :D:D:D yoksa sapına kadar erkeğim o makarasına yapılmış bi hadise nese gelelim mevzuya varsa tanıdıklarını yada tahribatta karamurselde bulunana tanışalım kaynaşalım kuycam yerin altını ustune getirelim ortam olur geyik olur tabii vakit kalırsa ders te çalışmayı düşüüyom :D:D:D sonuçta okumaya gidiyoz

spiritual love
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

sewdiğim kız orada okuo!..bombacı pmden atsana msn ni:P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek
    karamürselmi :D okula gittinmi daha önce :D neyse eğer Görüpde okula gidiyosan tabiki bişey diyemem ama Görmeden gidiyosan :D Büyük geçmiş olsun :D

fak yu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    AyNen kardeş bende ayNı okul fakat Mekatronik bölümü izmitliyim bende nickden anLaşıldığı gibi :) eĞer geLirSen tanışırız sana hertürlü yardımcı olurum elimden geldiğince eğer eve fln ihtiyacın oluRsa okullar acılana kadar uLaş bana kalıcak arkadaş arıyoruz korfezli@live.com msn adreSim ;)

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    ben de umuttepedeyim hayırlı olsun ... oralar güzelmiş deniz filan :) eski kız arkadaşım orda okuyor  ahh ahhh...

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bende karamürselliyim.çok güzel bir yer insanın kafa dinlemesi için süper.imkanlarında çok fazla vapurla herekeye geçip trenle istanbula gidebilirsin bir buçuk saatte yada kmürselden izmite denizotöbüsyle  45 dkda gidebilirsin.kiralar 250-300 milyon civarında tabi daha azınada bulabilrsin.sahilimiz çok güzeldir.daha sormak istediğin bişi warsa söyleriz

bu arada şu an kmürselde değilim:(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolfwerine
    Wolfwerine's avatar
    Erkek
    İzmit degirmendereliyim ama İzmir ekonomi yi kazandiq bu sene gidioz izmiri :S Ayvayi yedim uzak yaf... yardimci olurdum ama bu sene bende postalaniom burdan.. İzmirli müridler warsa Yardim Etsinler banada yAAaf :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolfwerine
    Wolfwerine's avatar
    Erkek

Yardim etcekler warsa yarin gidiom not edim :P kalcak yerimde belli diil askeri yurt bekliodum anasini satim cikmadi yaf şimdi naapcaz devlette de cok kalmak istemiom onerirmisiniz devlet bide hangi yurtlari onerirsiniz izmirde devlet ?

Toplam Hit: 4187 Toplam Mesaj: 36