İzmit,Kerpe Veya Kefkende Olan Varmı?Bilgi Almalıyım.
-
ArkadasLar izmit-kerpe yada kefkende 2 kişilik pansiyon yada otel oda fiyatLarı hakkında biLgi edinmek istiyorum.BiLen müritLer yardımcı oLabiLirlerse sevinirim.
-
usta ben izmitliyim kerpe kefkeni iyi bilirim bana kalırsa kerpe de kal ama daha sezon açılmadı fiyatlarda sezona göre değişiyor günlük 15-20 civarı alıyorlar bu aralar
-
hoca napıcaksın pansiy10 dan :) bide 2 kişi..;)
-
hacı bende ii bilirim oraları ama haberin olsun bogulanları sayısı çok fazla:S tehlikeli bir yer arkadasın dedii ği ibi 25 -30
bide hersene çadır kuruolar kiralık haftalık 150 mi neydi aama herşey sana dahil sadece cadırda kalma parası buu..
-
geçen yaz ordaydım
yerleşim yeri olarak küçük bir sahil kasabası.kefkenin denizi
kerpenin sahil kordonu
vee vee araba ile geleceksen her akşam DEJAVU disco
tavsiyedir
akşamları çıtırların hepsi orda haberin olsun
:)))
-
ya aile pansiyonu olmalı kız arkadasımla kalıcam temiz bi yer olmalı.orayıda hiç bilmiyorum kendisi tavsiye etti.şimdiden ayarlamam lazım bi dahaki haftasonu orda olcam sap gibi kalmayalım.pansiyonlara ulasabilecegim tel nosu falan varmı?
-
müridlerden nukeshore oralı belki yardımcı olur
-
bu konuyu hortlatayım istedim.orda yasayan yada bilgisi olan vardır umarım
-
Webcrow atlar birazdan izmitlidir gendisi
-
atladım :)
bahsedilen 10-20 ytllik mekanlar kümes gibidir sağlam pansiyonlar geçen sene 45-60 lira arasıydı
intihara meyilli isen kerpeye gitme ordaki kayalıklar pek bi atlanası :)
edit büdüt: sen yinede kerpeye git o kayalıkların üstünden bi günbatımını seyret :) -
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------atladım :)
bahsedilen 10-20 ytllik mekanlar kümes gibidir sağlam pansiyonlar geçen sene 45-60 lira arasıydı
intihara meyilli isen kerpeye gitme ordaki kayalıklar pek bi atlanası :)
edit büdüt: sen yinede kerpeye git o kayalıkların üstünden bi günbatımını seyret :)
-----------------------------ya öyle kümes gibide olmucak ahım şahım bişide olmucak aile pansiyonu olsun yeterli dedimya kız arkadasımla gidicem.yokmu öyle makul bi mekan