İzmitte Deprem Oldu
-
sakarya sallandı mı bilmiyorum ama gece o civarda bi uyanmıştım. izmitte olduysa mutlaka bizim burayıda sallamıştır biraz. neyse geçmiş olsun tetiklemesin bişeyleride
-
şiddetliymiş ya. evde oturuyordum bi baktım televizyonun anteni duvara çarpmaya başladı desem yalan olar çünkü ben o taraflarda deelim :W
-
cumarteside burda olduda
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst2.asp
her 10 da bir türkiyede deprem oluyo zati alışın
-
izmit merkez cumhuriyet parkının ordayım.. iyi derecede hissettim karşımdaki gardorap ın kapakları uykumdan uyandırdı.. gecmiş olsun
-
ben valla uyaniktim bende izmitteyim ama hissetmedim :) alla alla :)
-
lan gece call of duty oynuodm sıçtım birden anlayamadım cidden mi oldu yoksa fazla mı oynadım oyunu eğildim siper alarak yatağa koştum vala
-
Bu sabah saat 04:09 da merkez üssü Gölcük Değirmendere' de 4.3 şiddetinde deprem olduğu bilgisini veren haber başlığını okudum. Geçmiş olsun.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
sakarya sallandı mı bilmiyorum ama gece o civarda bi uyanmıştım. izmitte olduysa mutlaka bizim burayıda sallamıştır biraz. neyse geçmiş olsun tetiklemesin bişeyleride
-----------------------------Sallandı; geçmiş olsun cümleten. İnşallah devamı yoktur...
-
kocaelindeyim kafa trilyondu hissetmedim vallaha :D sanırsam alkolun etkisi felan diye sallamamışımdır :P