Jack Daniels İçen War Mı Beyler??
-
Jack Daniels içen arkadaşlar, yurt dışına çıkanınız varsa yada yurt dışından gelen tanıdığınız veya havaalanının free shop bölgesinde çalışan eş/dost/akraba vb varsa mutlaka ama mutlaka "Jack Daniels Silver Selection" istesin. Türkiye'nin alkol mevzuatı sebebi ile viski sınıfına girEmediğinden normal tekel bayilerinde satılamıyor. Alkol oranı %50 ;)
-
jack danies güzel viski burda 70 ytl ye alıyorum ben coni volker ballentinas alırsan onlarda 40 ytl ama jack danies i tutmaz tabi +burası kayseri/develi
-
neden özellikle JD sorusunu soruyorsun anlamadım. JD içtim ve bir boka yaramadığını söylüyorum. JW Blue Label bulabilirsen ve paraya kıyarsan çok güzel bir içkidir.
-
abi ben antepteyim o nedenle ballentines ama jhon walkeri hiç bişi ye değişmem 1 numaradır..
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------
beyler jack daniels içen war mı aramısda warsa fiyatı ne kadar orada??? + orası neresi??? :D:D
bizlerle ilk wishki tecrübeni paylaşmışsın sayende ilk içki kullandığım günleri andım.rakıdan vazgeçmeyecen bir de bacardi + cola yavsiye ederim -
jack daniels içmek bir kültürdür ayrıcalıktır güzel bir kızı öpmek gibi birşeydir
70cc'lik 60 lira civarı.
OLD No.7 RuLaZz!
-
blackhammer bunu yazdı:
neden özellikle JD sorusunu soruyorsun anlamadım. JD içtim ve bir boka yaramadığını söylüyorum. JW Blue Label bulabilirsen ve paraya kıyarsan çok güzel bir içkidir.
-----------------------------label serisinin içinde en güzel olanı blue dir. yanlız diğer label lara göre çok daha pahalıdır. bence jack d. güzel değil hiç hoşuma gitmio
100cl si 44 ytl / Kıbrıs
southern comfort 100cl si 35 ytl
100 chıvas regal 59 ytl
100 black label 46 ytl
100 red label 26 ytl
jb 75cl 18 ytl
safari 100cl 32 ytl
baıleys (öneririm) 32 ytl
-
la_brasil bunu yazdı:
CiRKiN bunu yazdı:
beyler jack daniels içen war mı aramısda warsa fiyatı ne kadar orada??? + orası neresi??? :D:D
bizlerle ilk wishki tecrübeni paylaşmışsın sayende ilk içki kullandığım günleri andım.rakıdan vazgeçmeyecen bir de bacardi + cola yavsiye ederim
-----------------------------ilk tecrubem deil 4 snedir içiyorum ama dün cok keyifti tadı da bi başka geldi....bence içki mazimizi karşılastırmayalım :D:D
-
cek denyıls yerine JW öneriorm bende daha güzel bir tadı var
-
JACK
viskilerim kralıdır
fiyatınıda 70 ile 100 arasındadır daha düşük fiyatlısını dabulursun lakkin kaçak vede çay olması olasıdır........