Jamerikadan Türk Dostu :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ahahah jamerikya ymış meğer ha :DD amk sabah sabah tüm apartman uyandı çok pis koptum yaw :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    gecenlerde bi topicde görmüştüm gaylar lezbiyenler ülke kurmuştu orası olmasın bu ülke ?sordunmu hangi kıtadaymış ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

jamerika diye bir ülke var abi.google dan araştırdım bakın:

Jamerika

Başkent     :Kingston

Nüfus         :2.800.000

Yüzölçümü :10.991

kimse yapmadıyda keklenmemişim demektir :) çok gerçekçi duruyordu. nonviolen i davet etmiştim oda konuşmuştu oda gelsin yazsın bişeyler.eğer ben keklendiysem oda benimle birlikte keklendi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

A g*** O kadar www gezdim burada karar kildim hos kimseninde c*k*nde degim ama bu kadar da dangalakca bir memleket gormedim sadec turkce hasretimizden yaziyorum englis senin s*k*/n* yesin birakin bu KolPa İSLERİ DERİM NACİZANE.....

Chicagoan TRTC34
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    sallaya sallaya jamerika'yı mı sallamış adam :)  cam açtırsaydın jamerikalılar zenci oluyor sanırsam. eğer öyle değilse kekllenmişsin :D

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------

jamerika diye bir ülke var abi.google dan araştırdım bakın:

Jamerika

Başkent     :Kingston

Nüfus         :2.800.000

Yüzölçümü :10.991

kimse yapmadıyda keklenmemişim demektir :) çok gerçekçi duruyordu. nonviolen i davet etmiştim oda konuşmuştu oda gelsin yazsın bişeyler.eğer ben keklendiysem oda benimle birlikte keklendi :D

abi nasıl bir araştırmadır bu

kingston hangi ülkenin başkenti bide onu araştırsana sen :  )

Selam ve dua ile...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

abü adam türkçe bilmiyosa tahribatı nerden bilio sitede sadece resimleremi bakıo yoksa :D

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Herald Tribune gazetesinin 25 Ekim tarihli nüshasında Alvin ve Heidi Toffler imzası ile yayınlanan bir makalede, 21. yüzyıla imzasını atabilecek süper güçlerden birinin de, yıllardır ekonomik alanda birbirlerine diş bileyen Amerika ve Japonya nın kurumsal seviyede birleşmesi ile ortaya çıkabilecek olan JAMERİKA olacağı iddia ediliyor.

Devamı: http://www.onsayfa.com/forum/haber-arsivi/221665-yeni-bir-super-guc-jamerika.html 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jamerika japon amerikan karışımı bi ülkeymiş :D Kamerayı açınca çekik gözlü bi zenci çıkması muhtemel :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    Mc_cO_By bunu yazdı:

Herald Tribune gazetesinin 25 Ekim tarihli nüshasında Alvin ve Heidi Toffler imzası ile yayınlanan bir makalede, 21. yüzyıla imzasını atabilecek süper güçlerden birinin de, yıllardır ekonomik alanda birbirlerine diş bileyen Amerika ve Japonya nın kurumsal seviyede birleşmesi ile ortaya çıkabilecek olan JAMERİKA olacağı iddia ediliyor.

Devamı: http://www.onsayfa.com/forum/haber-arsivi/221665-yeni-bir-super-guc-jamerika.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jamerika japon amerikan karışımı bi ülkeymiş :D Kamerayı açınca çekik gözlü bi zenci çıkması muhtemel :D

fenada olmaz hani kızlarıda hem zenci hemde japonların hastasıyım :D 

Orman Mühendisi //
Toplam Hit: 4173 Toplam Mesaj: 30