Jamerikadan Türk Dostu :)
-
ahahah jamerikya ymış meğer ha :DD amk sabah sabah tüm apartman uyandı çok pis koptum yaw :D
-
gecenlerde bi topicde görmüştüm gaylar lezbiyenler ülke kurmuştu orası olmasın bu ülke ?sordunmu hangi kıtadaymış ?
-
jamerika diye bir ülke var abi.google dan araştırdım bakın:
Jamerika
Başkent :Kingston
Nüfus :2.800.000
Yüzölçümü :10.991
kimse yapmadıyda keklenmemişim demektir :) çok gerçekçi duruyordu. nonviolen i davet etmiştim oda konuşmuştu oda gelsin yazsın bişeyler.eğer ben keklendiysem oda benimle birlikte keklendi :D
-
A g*** O kadar www gezdim burada karar kildim hos kimseninde c*k*nde degim ama bu kadar da dangalakca bir memleket gormedim sadec turkce hasretimizden yaziyorum englis senin s*k*/n* yesin birakin bu KolPa İSLERİ DERİM NACİZANE.....
-
sallaya sallaya jamerika'yı mı sallamış adam :) cam açtırsaydın jamerikalılar zenci oluyor sanırsam. eğer öyle değilse kekllenmişsin :D
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------jamerika diye bir ülke var abi.google dan araştırdım bakın:
Jamerika
Başkent :Kingston
Nüfus :2.800.000
Yüzölçümü :10.991
kimse yapmadıyda keklenmemişim demektir :) çok gerçekçi duruyordu. nonviolen i davet etmiştim oda konuşmuştu oda gelsin yazsın bişeyler.eğer ben keklendiysem oda benimle birlikte keklendi :D
-----------------------------
abi nasıl bir araştırmadır bukingston hangi ülkenin başkenti bide onu araştırsana sen : )
-
abü adam türkçe bilmiyosa tahribatı nerden bilio sitede sadece resimleremi bakıo yoksa :D
-
Herald Tribune gazetesinin 25 Ekim tarihli nüshasında Alvin ve Heidi Toffler imzası ile yayınlanan bir makalede, 21. yüzyıla imzasını atabilecek süper güçlerden birinin de, yıllardır ekonomik alanda birbirlerine diş bileyen Amerika ve Japonya nın kurumsal seviyede birleşmesi ile ortaya çıkabilecek olan JAMERİKA olacağı iddia ediliyor.
Devamı: http://www.onsayfa.com/forum/haber-arsivi/221665-yeni-bir-super-guc-jamerika.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jamerika japon amerikan karışımı bi ülkeymiş :D Kamerayı açınca çekik gözlü bi zenci çıkması muhtemel :D
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Herald Tribune gazetesinin 25 Ekim tarihli nüshasında Alvin ve Heidi Toffler imzası ile yayınlanan bir makalede, 21. yüzyıla imzasını atabilecek süper güçlerden birinin de, yıllardır ekonomik alanda birbirlerine diş bileyen Amerika ve Japonya nın kurumsal seviyede birleşmesi ile ortaya çıkabilecek olan JAMERİKA olacağı iddia ediliyor.
Devamı: http://www.onsayfa.com/forum/haber-arsivi/221665-yeni-bir-super-guc-jamerika.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jamerika japon amerikan karışımı bi ülkeymiş :D Kamerayı açınca çekik gözlü bi zenci çıkması muhtemel :D
-----------------------------fenada olmaz hani kızlarıda hem zenci hemde japonların hastasıyım :D