Jandarma.Gov.Tr Hacklenmiş Mi ?
-
jandarma içişlerine bağlı değil dostum.sadece öyle bir sölenti vardı ben askerlik yaparken.bu arada jandarmanın sitesi sonu gov la bitmez
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
jandarma içişlerine bağlı değil dostum.sadece öyle bir sölenti vardı ben askerlik yaparken.bu arada jandarmanın sitesi sonu gov la bitmez
-----------------------------afbuyur ? içişlerine bağlı değilmi ?
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------söylenti mi :)
-
bunu yapan vatan hainidir ... herzaman soylerim türk sitesini hackleyen kim olursa olsun Vatan hain idir..
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------Neye Dayanarak Bunu Söyledin ? Elinde Ne Kanıtı Sunacan ? Babayın Başı İçin Söle Hele :)
-
yaw bu ülkede yaşamıyorsunuz sanırım jandarma ne zmana içişlerine bağlandı? sadece ileride içişlerine bağlanabilir fikri var.ama bu gov.tr nin nerden çıktıgını kestiremedim belki ilk devlet siteleri alındıgında mil.tr çıkmadan önce jandarmanın ilk sitesi olabilir
-
Jandarma sitesi gov.tr olmaz diyenler bu domaini kimin aldığını da söyleyebilir mi? Öyle her isteyen gov.tr alabiliyorsa nerden nasıl aldığını anlatın biz de alalım.
-
jayde bunu yazdı:
yaw bu ülkede yaşamıyorsunuz sanırım jandarma ne zmana içişlerine bağlandı? sadece ileride içişlerine bağlanabilir fikri var.ama bu gov.tr nin nerden çıktıgını kestiremedim belki ilk devlet siteleri alındıgında mil.tr çıkmadan önce jandarmanın ilk sitesi olabilir
-----------------------------http://www.icisleri.gov.tr/default.icisleri_2.aspx?content=10077
Boru Gibi Kapak :) Hadi Hayırlı Traşlar :)
-
sapık güldürdün beni şimdi:) jandarmanın görevini bilmiyorsun galiba sen?? içişlerinin sitesinde olmasından gayet doğal birşey yok bunun.emniyet müdürlüğü ile çoğu zman ortak çalışılıyor
bir çok arakdaş emniyet müdürlüğü ile jandarmayı karıştırdı sanırım.içişlerine bağlı olan emniyet jandarma değil
-
DarkSkull bunu yazdı:
Jandarma sitesi gov.tr olmaz diyenler bu domaini kimin aldığını da söyleyebilir mi? Öyle her isteyen gov.tr alabiliyorsa nerden nasıl aldığını anlatın biz de alalım.
http://whois.domaintools.com/jandarma.gov.tr
jandarma.gov.tr jandarmaya ait bir web sitesidir jandarmanın sitesi hacklenmeyecek diye bir kaide yok
neden bu kadar şaşaırıyorsunuz ki nic.tr de bulunan bir açık büyük ihtimalle nsleri değiştirmişler
Türk silahlı kuvvelterinin tüm sitelri zamanında nidex gördü hava, deniz ,kara, jandarma hemde defalarca
jandarma.gov.tr yi hackleyen kişi büyük ihtimal birisinin göt altına alınmasını istemiş :) ve gıcık olduğu birsinin direk bilgilerini yazmış siteye
Bilende yazmış bilmeyende :D:D:
ne güldürdünüz beni