Jant Temizliği İle Alakalı Bir Soru
-
evlerde annelerimizin kullandığı lavabo,banyo temizleyiciler ile aracın jantını temizlenir mi daha önce deneyen oldu mu
-
gidip dok dene burda konu acana kadar deneyip geldiydin
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------gidip dok dene burda konu acana kadar deneyip geldiydin
-----------------------------komple kararırsa ne olacak :S
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------gidip dok dene burda konu acana kadar deneyip geldiydin
-----------------------------tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmayacaksan forumda işin ne ? git sosyal medya sitelerinde takıl.
@LinkinMeTiN hocam ben birtek yağçözü denedim bu zamana kadar şu ocakları temizleyen zımbırtı. Sonuç başarılı.
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------iyimisin ? yoksa açlık,susuzluk falan mı çarptı ? terbiyesizlik yapma, haddini bil !
-
tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmayacaksan forumda işin ne ? git sosyal medya sitelerinde takıl.
@LinkinMeTiN hocam ben birtek yağçözü denedim bu zamana kadar şu ocakları temizleyen zımbırtı. Sonuç başarılı.
-----------------------------hocam jantlar beyaz olduğından dolayı korkuyorum o yüzdende denemek istemedim. yağçözücü bembeyaz yapıyor mu peki ?
-
LinkinMeTiN bunu yazdı:
-----------------------------tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmayacaksan forumda işin ne ? git sosyal medya sitelerinde takıl.
-----------------------------hocam jantlar beyaz olduğından dolayı korkuyorum o yüzdende denemek istemedim. yağçözücü bembeyaz yapıyor mu peki ?
-----------------------------Ocaklarda beyaz adı üstünde beyaz eşya :D üstünde kirden yağdan tozdan eser bırakmıyor bembeyaz yapıyor. Ama durulamasını çok iyi yapmalısın iyi durulamazsan su ile çok çabuk kir tutuyor tekrardan.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 14:05'da VideoJockey tarafından düzenlendi. -
lastiği eritmeyesin
-
Jantı sök, normal şampuan ile iç dış güzelce silerek yıka.
Ondan sonra pasta veya cila ile jantı temizle çiziksiz ise ilgi çekici bir şekilde parlıcaktır.
Şahsen ben arabaya cila atarken jantlara da vuruyorum millet jantları yeni mi aldın muhabbetine çekiyodu ilk zamanlar.
Edit;
Şekil a çizikleri var ama eski sahibinden dolayı.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 14:13'da Branxian tarafından düzenlendi.
-
istediğin herşeyi dök hocam sorun olmaz reklamı vardı markasını unuttumda meşhur bişi işte aklıma gelirse yazarım yağ sökücü oda iş görür
-
Alper hocam lastiğe sürmicem janta sürcem :)
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Jantı sök, normal şampuan ile iç dış güzelce silerek yıka.
Ondan sonra pasta veya cila ile jantı temizle çiziksiz ise ilgi çekici bir şekilde parlıcaktır.
Şahsen ben arabaya cila atarken jantlara da vuruyorum millet jantları yeni mi aldın muhabbetine çekiyodu ilk zamanlar.
-----------------------------Jantı sökme şansım yok çünkü onun için ekipmanım yok. ama jantın küçük bir kısmına lavabo temizleyici sürcem bakalım zarar vercek mi yoksa beyaazlatcak mı