Japon Üşenmemiş Transformers Yapmış
-
ben asıl voltranla he-man e hastaydım. Gerçi transformers da izlenirdi bea.. Bide köstebekler vardı dorik dorik mogu mogu diye tuhaf bi jenerikle başlardı huhaha çok komikti bea annannem bazen söylerdi bana muhaha
-
Abu bi de power-rangers vardi, voltran kopyalarindan.
-
Tuğrul babaya katılıyorum,o dorik dorik mogu mogular ömrümüzü yedi,bir de Clementine vardı,cümlemizi denyo eden,eskiler bilir...
-
Gölgelerin gücü adına! He - man :)))
Tuğrul be iyice nostalji yaşatacan sen de :)
şimdiki çocuklar voltranı üç kere söylemiyorlar, iki üç yıl önce atv'de gördüm
"voltran! voltran! voltran!" değil de "voltraaaan!" diye bi kere bağırıyorlar, hiç
sevmedim.
Asıl şey vardı hacı Uzay Şerifleri miydi, böyle uzayda havada giden metal atlara
biniyorlardı, çölde falan takılıyorlardı, hatırlıyor musun? -
abi adamlar böyle eğitiliyorlar ya. her ev zaten bir fabrika. adamın biri telefonlar konusunda uzmanlaşıyor uzaktan kumandalı araba yapıyor. biri çakmaklar konusunda uzmanlaşıyor uçan çakmak yapıyor. orda günda alınan patent sayısı binlerce. biz deelemanınbiri havayla çalışan uçak yapmıştı zamanında g.tünü yırttı bi patent aldı. şimdi patentin vergisi yüzünden hapiste.
-
kuzenkarizma böle dimişti :
abi adamlar böyle eğitiliyorlar ya. her ev zaten bir fabrika. adamın biri telefonlar konusunda uzmanlaşıyor uzaktan kumandalı araba yapıyor. biri çakmaklar konusunda uzmanlaşıyor uçan çakmak yapıyor. orda günda alınan patent sayısı binlerce. biz deelemanınbiri havayla çalışan uçak yapmıştı zamanında g.tünü yırttı bi patent aldı. şimdi patentin vergisi yüzünden hapiste
koptum abi yaa ne zaman oldu bu olay.Burası Türkiye abicim neler oluyo yaa -
armagedon demiş ki :
Bu Herifler Artık Nası Alışmışsa Beyaz Eşya Bile Yaparlar a.q. Evde Oturup...
-
Yapmadıklarını kim söyledi aga ? :) Adamlar zaten evde oturup fotoğraf makinesi yapıyor.. :) Özellikle ellerinizde dolanan digital fotoğraf makinelerinden...
Toplam Hit: 3809 Toplam Mesaj: 18