Japonlar 1 Gbps Hızla Erişmeye Başladılar
-
Ofh Ulen Ofh adamlarda Zeka war Herseyş yapiorlar turkiye ot gibi baksın..!
-
JAPONLAR ÇOŞMUŞ BE internbeti ağlatmışlar
-
telekom'un a.q.
-
ohhaaaa ohaaa çüşş çüşşş falan ya ama bizde ilk adsl geldiginde biraz aşırmıştık acaba türkiyeye kaç sene sonra gelir.
-
Yapma adamım yav afrikayla kıyaslanacak kadarmı düştük.Atatürk afrikayla avunalım diyemi bıraktı bu ülkeyi bizlere.Afrikaya baktıktan sonra ölelim hocam..
benim soylediklerimi polyanna cilik gibi gorme arkadsim sen in su anda rahat rahat yasaman icin b.k gibi para kazanman lazim heh iyi internet mi istiyorsun iyi bilgisayar mi istiyorsun ? okucan adam olacan. :( baska cozum war sa seni dinliyorum. -
benim soylediklerimi polyanna cilik gibi gorme arkadsim sen in su anda rahat rahat yasaman icin b.k gibi para kazanman lazim heh iyi internet mi istiyorsun iyi bilgisayar mi istiyorsun ? okucan adam olacan. :( baska cozum war sa seni dinliyorum.
----------------------------------------------------------
Biz telekomun adsli beleşe vermesini söylemiyoruz.En azından makul bir fiyata hizmet verilebilir.Çok parada olsa para sokakta bulunmuyor.1024 sınırsıza girmek için 100 milyon küsürlerde rakam ödenmesi bir kere uçuk.Eğer onu bile her ay ödemek benim için sorun değilse.Benim ne işim var Türkiyede? -
telekom işi bilmiyo.Verecek 100mbpsyi bak görsün o ay sonunda kotalar 10 katı aşılmışmı aşılmamışmı :D şirket bir ayda yüzde 1500 kar yapmazsa aha o zaman bende robot değilim :D
-
vallaha 1 ghz internet le türkiyedeki %90 serverların hepsini YOK edersin hadi olmadı 2 tane kişi yok edersin :D
-
caponyada olsaydım penim prno arşivinin 1000katını yapardım demekki vay aq
Toplam Hit: 7125 Toplam Mesaj: 50