folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Japonlar Sonunda Suya Yazı Yazdı

Japonlar Sonunda Suya Yazı Yazdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Dalga leğeni değil mi o yaa... Yazılır tabii streteskop mantığı bişeyler. Yok abi bu japonlar ağızlarıyla kuç yakalasa yine türkler kadar zeki olmazlar ama bizlerin zekası daha çok şeye çalışıyo o ayrı bi konu tabii... :D

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Hocam japonya ve yakınlarında bişey olduğunu ve insan zekasını etkilediğini düşünüyorum.Bİzde o topraklardan o civarlardan geldik.Ama bizim aklımız hep puştluğa çalışıyo.Var bişi oralarda.Araştırmak lazım.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam japonya ve yakınlarında bişey olduğunu ve insan zekasını etkilediğini düşünüyorum.Bİzde o topraklardan o civarlardan geldik.Ama bizim aklımız hep puştluğa çalışıyo.Var bişi oralarda.Araştırmak lazım.
    Yok aslındao zeka her ırktan insanda aynıdır. Ama bak böle bişey var. Bi arabın ticaret kafası bi japonunkinden çok daha gelişmiştir. P-c gibi çalışıyor kafaları ticarete kurnazlığa... Bi türkun s*kine olan düşkünlüğü hiçbir millette yoktur. Yani sorun zekada değil zekanın çalışma mantığındadır :)

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    hackman katılıyorum her milletin faklı bir yere kafası calısır bizim beynimiz zikimizde zikne ne dusunurku CAmdan başka

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim Türklerin kafa zehir ama imkan yok.Üniverstelerde cihazlar 6-7 aya kadar uzaya biliyor alınması.Bunlar alınan iyi hoş birde alınmayan var.Eskişehirde tbamdı sorna bibam oldu.bebe aspirininin, kırmızı elmanın, şarabın kansere iyi geldiğini bulan kişi şu anda özele geçti.

Hakkını yediler, kullandılar.O gittikten sorna bibam batık.Hücreler ölüyor pislikten daha bi ton iş.Şimdi şu var hep duyuyoruz Türkler bunu yaptı falan filan diye.Ama kimler?Yurt dışındakiler.Dansta olsun bilimde olsun kafamız çok sağlam çalışıyor.Tek kötü yanımız hiçbir şekilde birbirimize kenetlenemyioruz.Küt bi yem atıyorlar milletce taraf tutart gibi bir ton olaya giriyoruz.

En basiti şu yoğurtta bilmem ne varmış, kolada fare varmış, şu bu tarzı olaylarda hemen inanıyoruz.Sonra öyle olmadığı ispatlansada içimizde bi huzursuzluk oluyor almıyoruz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

abicim Türklerin kafa zehir ama imkan yok.Üniverstelerde cihazlar 6-7 aya kadar uzaya biliyor alınması.Bunlar alınan iyi hoş birde alınmayan var.Eskişehirde tbamdı sorna bibam oldu.bebe aspirininin, kırmızı elmanın, şarabın kansere iyi geldiğini bulan kişi şu anda özele geçti.

Hakkını yediler, kullandılar.O gittikten sorna bibam batık.Hücreler ölüyor pislikten daha bi ton iş.Şimdi şu var hep duyuyoruz Türkler bunu yaptı falan filan diye.Ama kimler?Yurt dışındakiler.Dansta olsun bilimde olsun kafamız çok sağlam çalışıyor.Tek kötü yanımız hiçbir şekilde birbirimize kenetlenemyioruz.Küt bi yem atıyorlar milletce taraf tutart gibi bir ton olaya giriyoruz.

En basiti şu yoğurtta bilmem ne varmış, kolada fare varmış, şu bu tarzı olaylarda hemen inanıyoruz.Sonra öyle olmadığı ispatlansada içimizde bi huzursuzluk oluyor almıyoruz.

doğru demişsin...

ben birde şuna kızıyorum aq. sen Türk değil misin de "adamlar yapmış, bizimkiler bişe yapamıyo" cinsi şeyler diyosun. ya okadar sinir oluyorum ki anlatamam aq !!! Biz Türkler Tarih Boyunca Adaletin, Akılın, Gücün, Ulaşılmazlığın Sİmgesi Olduk! yine o yetenek var bizde lakin zumzuk'unda dediği gibi kenetlenmiyoruz birbirimize. Türk'lerin negatif ama benim zaman zaman hoşuma giden özelliği bu :) nedir o derseniz demin de dediğim gibi tek büyüğün kendimiz olmasını istiyoruz, arkadaşımız filan bize bağlı veya bizden aşağı olacak, eniyi bne olacam düşüncesi :)
    örnek : 1402 Ankara Savaşında Yıldırım Bayezid ve Timur Lenk'in cihan hakimiyeti düşüncesi. devrin en güçlü ülkeleri o 2siydi zaten. 2side TÜRK ama. 2si birleşse dünyayı yörüngesinden sallarlardı aq. bak skimin dölü gavurlara : Haçlı ittifağı yapıyolar :S kısacası gavurların aq tek büyük var TÜRK ' ler (gözlük) :D

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Hocam eskiden kafayı ilime bilime yönlendirmişiz.Şimdi bu tarafa gelince boşlamışız.Bir puştluk olsun hepsini ilk türkler bulur.Misal jetonla çalışan telefonlar ilk türkler tarafından kırılmıştır.Bi sürü online oyunda bi puştluk ilk türkler tarafından bulunuyo.Tabi doğru dürüst kulanamıyoruz o ayrı.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

italyan bunu yazdı:
    Hocam eskiden kafayı ilime bilime yönlendirmişiz.Şimdi bu tarafa gelince boşlamışız.Bir puştluk olsun hepsini ilk türkler bulur.Misal jetonla çalışan telefonlar ilk türkler tarafından kırılmıştır.Bi sürü online oyunda bi puştluk ilk türkler tarafından bulunuyo.Tabi doğru dürüst kulanamıyoruz o ayrı.

sonuçta en iyi biz yapıyoruz birşeyi. "kendi dalında en iyisi ol" lafı geçerli bizim için. ama yavaş yavaş da eskiye dönsek, yararlı şeyler yapsak pek güzel olur. yapan var da ilgi yok aq. bu sefer de beyin göçü oluyo :S

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    iyi birseyler yapılıncada kimse kıymetini bilmiyoki a.q. bilkent üniv. 40x40 milyonluk denklem çözdü tvde bile yayınlamadılar.vestel amerikalılarn 6 yıldır yapamadığı insansız uçağı 2 yılda yaptı kimse bilmez. a.q. bu medyanın

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

bunlar yakında ..görünmez olma işinide pratiğe döker ..ondan sora ..Cümlemiz evde arabada yatakta ..Termal dürbünle dolaşırız ..birileri var mı lan yoghsa die ..paranoyak manyak nesilleşiriz :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 5703 Toplam Mesaj: 35