Japonlar"Dan Rüya Makinesi
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------1 - Makina her rüyayı görmemizi sağlıyor mu ?
diyelim ki sağlıyor.Ben rüyamda hz.muhammed'i görmek istiyorum.Onu rüyada görünce %100 odur diye birşey var.O zaman ne olucak ben onu her gece istem dışı kendi yanımamı çekicem ??? yada gelmeyecek mi ?
Gelirse eğer japonların yaptığı bir makina koskoca peygamberi bana mı getirmiş oluyor ?
Gelmezse rüya görmeyi sağlayan makina hatalı.....
alsana paradoks gibi bişey :D:D:D
(tövbe tövbe )
-----------------------------.Onu rüyada görünce %100 odur diye birşey var.
bu cümlen çok yanlış bikere =) aradan kaç zaman geçmiş 1resmi yok (yasak) hayal edebilirsin ancak.
-
buarada bu şey çokeski yani aşayukarı 2-3senedir japonyada satılıyor ! ! !
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
italyan bunu yazdı:
-----------------------------1 - Makina her rüyayı görmemizi sağlıyor mu ?
diyelim ki sağlıyor.Ben rüyamda hz.muhammed'i görmek istiyorum.Onu rüyada görünce %100 odur diye birşey var.O zaman ne olucak ben onu her gece istem dışı kendi yanımamı çekicem ??? yada gelmeyecek mi ?
Gelirse eğer japonların yaptığı bir makina koskoca peygamberi bana mı getirmiş oluyor ?
Gelmezse rüya görmeyi sağlayan makina hatalı.....
alsana paradoks gibi bişey :D:D:D
(tövbe tövbe )
-----------------------------tövbe tövbe yazacak başka birşey bulamadınmı hoja adamlar çalışıyor birşeyler yapıyorlar bırakalım çamur atmayı tebrik edelim helal olsun adamlara herşeyi yapıyorlar her şeyin kopyasını yapışorlar beyinleri çalışıyor hiç edgilse bizim istisnalar hariç tabiki çogu beyinsiz bilim adamı diye geçninen beyinsizlerden kat ve kat daha iyiler tabi bizimde çoook iyilerimiz var ama gördügünüz gibi 1.5yüzünden öldüler :):) neyse capon abilerime ablalarıma selamlar saygılar bide britneyin parisin böle aynın kopyasının yapsalarrya :)
Vay hınzır İşine Geldi demi, Britney Paris var işin ucunda. :))) Puahahaha -
haberi okudugum anda gösümün ününden filim şeridi gibi fantaziler geçti yaf :) gelsin gelsinn
-
BlindGuardianN bunu yazdı:
haberi okudugum anda gösümün ününden filim şeridi gibi fantaziler geçti yaf :) gelsin gelsinn
Siz Sır Saklamayı bilmiyonuz Yoksa Fantezimin gizli aşkımın adını derdim. :)))Hakket az radikal olacak ama Her kezin kendi fantezisini yapma şansı olsa ne iyi olurdu. Bu iyi bir icat yahu. :)))