Japonların Denge Sanatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    dengelemeyle ne alakası var onu anlayamadım şahsen?? bu haberi nereden buldun arkadaşım? ayrıca japonların denge sanatı olduğunu ilk defa duydum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Çok hoş bi yapı cidden helal olsun kardeşlerime de bencede dengeyle alakası yok..Yalnız ben bunda durmaya korkarım amk dşer diye:| paylaşım için saol:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek

ya pek sağlam bişey gibi gözükmüo 3 kişi geçsen çökcek sanki aq

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    denegeleme sanatı diye bişi yok. onu ben uydurdum. üç yapıyı tutan 2 faktör var. birncisi karadan koptukları ada mütaahitlerce çalınmayan beton ikincisi orta noktanın çok iyi tespiti

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu kopruyu Turkiyede yapsinlar bizimkiler ustune cikip tepinirler sallanirlar "nasil ayakta duruyor bu a.k." diye yikilana kadar denerler sonra yikilincada "bizim belediyenin yaptigindan ne olurki a.k" derler

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu kopruyu Turkiyede yapsinlar bizimkiler ustune cikip tepinirler sallanirlar "nasil ayakta duruyor bu a.k." diye yikilana kadar denerler sonra yikilincada "bizim belediyenin yaptigindan ne olurki a.k" derler
    -----------------------------
    Koptum Allahıma Kitabıma, Hakikatende öyle yaparlar vallahi, Yok yani Hızlarını Alamaz Köprüden At Arabası Neym Geçirmeye bile kalkarlar Yıkılmadımı Kamyonet benzeri Araçlarıda denemeye kalkarlar. Puhahaha. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek
    Mimar Sinan'ın yaptıklarının yanında devede kulak kalıyor.. Yüzyıllarca dayanan camiler, köprüler, çeşmeler, kümbetler vs bundan daha mı kötü yani ? Mimari sanatıysa, bizim koca Sinan'ımız var..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    bu japonlarda amk yaa yaptımı tam yapıolar şerefsizler

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     ben onu bunu bilmem kıbrıs istanbul atlasjet havayollarının uçağının kıç bölümünü kıran türk abidelerimiz bununda a.q. hiç üzülmeyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    onun ortasına geçip iki zıpladımmı japon mapon dinlemez köprü suya gömülür :D
Toplam Hit: 3818 Toplam Mesaj: 24