Japonların Denge Sanatı
-
dengelemeyle ne alakası var onu anlayamadım şahsen?? bu haberi nereden buldun arkadaşım? ayrıca japonların denge sanatı olduğunu ilk defa duydum
-
Çok hoş bi yapı cidden helal olsun kardeşlerime de bencede dengeyle alakası yok..Yalnız ben bunda durmaya korkarım amk dşer diye:| paylaşım için saol:)
-
ya pek sağlam bişey gibi gözükmüo 3 kişi geçsen çökcek sanki aq
-
denegeleme sanatı diye bişi yok. onu ben uydurdum. üç yapıyı tutan 2 faktör var. birncisi karadan koptukları ada mütaahitlerce çalınmayan beton ikincisi orta noktanın çok iyi tespiti
-
bu kopruyu Turkiyede yapsinlar bizimkiler ustune cikip tepinirler sallanirlar "nasil ayakta duruyor bu a.k." diye yikilana kadar denerler sonra yikilincada "bizim belediyenin yaptigindan ne olurki a.k" derler
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
bu kopruyu Turkiyede yapsinlar bizimkiler ustune cikip tepinirler sallanirlar "nasil ayakta duruyor bu a.k." diye yikilana kadar denerler sonra yikilincada "bizim belediyenin yaptigindan ne olurki a.k" derler
-----------------------------
Koptum Allahıma Kitabıma, Hakikatende öyle yaparlar vallahi, Yok yani Hızlarını Alamaz Köprüden At Arabası Neym Geçirmeye bile kalkarlar Yıkılmadımı Kamyonet benzeri Araçlarıda denemeye kalkarlar. Puhahaha. :) -
Mimar Sinan'ın yaptıklarının yanında devede kulak kalıyor.. Yüzyıllarca dayanan camiler, köprüler, çeşmeler, kümbetler vs bundan daha mı kötü yani ? Mimari sanatıysa, bizim koca Sinan'ımız var..
-
bu japonlarda amk yaa yaptımı tam yapıolar şerefsizler
-
ben onu bunu bilmem kıbrıs istanbul atlasjet havayollarının uçağının kıç bölümünü kıran türk abidelerimiz bununda a.q. hiç üzülmeyin.
-
onun ortasına geçip iki zıpladımmı japon mapon dinlemez köprü suya gömülür :D
Toplam Hit: 3815 Toplam Mesaj: 24