folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonların Temel Görgü Kuralları!(Nakamura"Nın Şerefine)

Japonların Temel Görgü Kuralları!(Nakamura"Nın Şerefine)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sahmaran bunu yazdı:

japonlarin ziyaretle ilgili televizyonda bir röportaj görmüstüm aynen senin tarif ettigin gibi davraniyorlar,

ev sahibi getirilen hediyeyi misafirin yaninda açmiyorlarmis.

yemek servisini sufranin basinda ayakta bekleyip ev kadini yapiyordu, kendisi yemekten sonra yermis.

tramvaylarda vs...bir kapiyi açip da çikarken, arkadan gelenler için kapiyi tutmazlar.

orda da abazalar oldugu için tren veya tramvayda bayanlara ait özel alan ayirmislar.

toplu tasima araçlarda erkekler ayakta kalan bir bayana yer vermezlermis.

şey afedersin yanlış anlama ama bi kere video hatta videolar gördüm kadını metroda şey yapıorlar anlmadığım kadın pek itiraz etmior. bide iş yerinde erkelere ve kadınlara aynı maaş verilmior. ne eziklik yav

ya kardeş anlamadım bn naptıklarını ya napıyolar merak ettimn açıkça yazsan..........=)

bizim bi öğretmen vardı okulda şimdi tayin oldu başka yere karısı japondu adamın japonyada otobüstemi trende mi ne bi yaşlı kadına yer vermeye kalkmış kadının demediği kalmamış bizim hocanın üstüne yürümüş ben acizmiyim falan demiş =)=) 

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bayılıyorum japon lara.hele 2.dünya savaşındaki kamikazelere.Adamlarda vatanına milletine arkadaşına bağlılık ölesine.Bizde diycem ama bunu insiyatiflerinize bırakıyorum.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

bir gün lazm olur dedim ve dersleri bilgisayarima kaydettim

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:
    sahmaran bunu yazdı:

japonlarin ziyaretle ilgili televizyonda bir röportaj görmüstüm aynen senin tarif ettigin gibi davraniyorlar,

yemek servisini sufranin basinda ayakta bekleyip ev kadini yapiyordu, kendisi yemekten sonra yermis.

tramvaylarda vs...bir kapiyi açip da çikarken, arkadan gelenler için kapiyi tutmazlar.

orda da abazalar oldugu için tren veya tramvayda bayanlara ait özel alan ayirmislar.

şey afedersin yanlış anlama ama bi kere video hatta videolar gördüm kadını metroda şey yapıorlar anlmadığım kadın pek itiraz etmior. bide iş yerinde erkelere ve kadınlara aynı maaş verilmior. ne eziklik yav

ya kardeş anlamadım bn naptıklarını ya napıyolar merak ettimn açıkça yazsan..........=)

bizim bi öğretmen vardı okulda şimdi tayin oldu başka yere karısı japondu adamın japonyada otobüstemi trende mi ne bi yaşlı kadına yer vermeye kalkmış kadının demediği kalmamış bizim hocanın üstüne yürümüş ben acizmiyim falan demiş =)=) 

evet doğrudur. japonlar otobüste yaşlılara şunlara bunlara yer vermezler ak. bune yav :Ç

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    değişik millet yav bu caponlar

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    sahmaran bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:
    sahmaran bunu yazdı:

maas sorunu her ülkede var, arastirmalara göre fransada ayni iste çalisan kadin ve erkekler ayni maasi almiyorlar, 2005'de yüzde 19 farkla erkekler daha çok kazaniyor.

senin gördün videolardaki tecavüz mü neyse, olabilir ama hiç duymadim...çok hentailara bakiyorlar galiba dfdfdff :S

maaş konusu evet çok yerde var. ilginç olanı ses çıkarmmalı. bide videolar hala saklıom ama tecavüz ama deil. nasıl desem mesela marketet onlarca kişinin yanında meselşa metroda soakk ortasında.
    ay iğrenç ( töbe töbe bu ramazanda)

yok arkadaş yok nizim kültürümüz terbiyemiz gibisi yok D:

gergin gördüm seni bugün imran268 :D:D:D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    azıcık gergin evet.  :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 18