JAPONYA YA Bİ KAÇAK ADSL KABLOSU ATSAK NASIL OLUR????
-
oger telekom 2007 ilk çeyrekde türk telekomu satın alıo ama boşuna sevinmeyin kimse ülkeye huzur getirmek için almıo telekomu birazda biz sokalım diye alıyolar
-
ir2 bunu yazdı:
oger telekom 2007 ilk çeyrekde türk telekomu satın alıo ama boşuna sevinmeyin kimse ülkeye huzur getirmek için almıo telekomu birazda biz sokalım diye alıyolar
+9999999..... :) -
özelleşme özelleşme. güvenlik gidecek o alsın telekomu bu alsın.a.q böyle işin.millet deli gibi hızlı bağlanıyor nete.biz de hızı geçtim özel tüketim vergisi var.ben bu ulaştırma bakanını da devletin yapısını da.gelde anarşist olma.
-
100 mbit de bile 3gb kota koyar bu türk telekom
-
bi kaç tane hat daha ekleyinde tüm Türkiyenin ihtiyacını karşılasın.
-
YAW BU ÜLKEYE 100MBİT ADSL GELSE JAPONYADA KAÇ OLUR..ADAMLAR ATLAYA ATLAYA GİDİYOR.100GBİT OLUR MINA KOYAYIM
-
aşmışlar harbiden
-
Adamların internet üzerinden film izlemesini bırak bir filmi indirmesi ortalama 15 sn filan surer. Bir de bizim ülkemizdeki 56 kb ile bağlananları düşünün. Arkadaşlar bu işler yakınmakla olmaz bu durumu düzeltmek için bazılarının rahatını bozmak ve işine gelmeyen şeyleri yaptırmak lazım. Sizce el birliği ile birşeylerin değişmesini sağlayabilirmiyiz???
Toplam Hit: 4410 Toplam Mesaj: 19