Japonyada 3 Günlük Gezilecek Yerler
-
swordfish bunu yazdıWine bunu yazdıswordfish bunu yazdıWine bunu yazdı
Doğru söyle kardeş taylanda hiç travesti siktinmi :D
Taylandda normal hatun oldugunu ilk senden duyuyorum
:D evetmi hayırmı kardeş onu geçtimde oraya gitmek için nekadar para harcarız askari ? ben spora yazıldıktan sonra orada steroid vurdurmaya gidicemde
insan vurmak için giderde vurdurmak için gidermi ya taylanda..
amk kelime oyunumu yapıyorsun koskoca adamsın birde ayıp
-
Wine bunu yazdıswordfish bunu yazdıWine bunu yazdıswordfish bunu yazdıWine bunu yazdı
:D evetmi hayırmı kardeş onu geçtimde oraya gitmek için nekadar para harcarız askari ? ben spora yazıldıktan sonra orada steroid vurdurmaya gidicemde
insan vurmak için giderde vurdurmak için gidermi ya taylanda..
amk kelime oyunumu yapıyorsun koskoca adamsın birde ayıp
niye japonyada vurduruyorsun ki ? türkiyede olmuyor mu
-
Wine bunu yazdıswordfish bunu yazdıWine bunu yazdı
boy uzaticak biseyler varmi? bende gidip vurdurayim ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Bosluk nickli murit sana bu konuda tardim edebilir sniperscoopu iyi tanuyor :D
Biz Japonyayı da iyi biliriz
-
Bosluk bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Bosluk nickli murit sana bu konuda tardim edebilir sniperscoopu iyi tanuyor :D
Biz Japonyayı da iyi biliriz
o zaman yardımcı ol hocam :D
-
Wine bunu yazdıswordfish bunu yazdıWine bunu yazdı
Steroid dedin sey oyle birkere vurayim kas yapayim diye birsey degilki..
12-16 hafta cycle gerektirir..
+ turkiyede de ne istersen bulabilirsin.. Oraya gitmek icin verecegin ucak+konaklama parasiyla kralini yaparsin..
.....
japonya icin, giden arkadaslar acaip pahali bi memleket diyorlar.. Zaten tokyo pahali sehirler siralamasinda bu sene 1 osaka da 2. secilmis..
-
bi uplayalım yokmu hiç japanis :D
-
hocam eğer tarihi seviyorsan benim bildiğim gezilebilecek yerlerde imperial palace var. tokyonun tam ortasında metro ile rahatlıkla gidebileceğin ada gibi bir yer- en çok rağbet gören yerlerden birisi
shibuya var eğlence açısından en çok gezilen yerlerden birisi-burayı da tavsiye ederim
tokyo kulesini de görmelisin eiffel gibi bi yer
Roppongi hills de rahat rahat alışveriş yapabileceğin yerler var
-
mclaren bunu yazdıWine bunu yazdıswordfish bunu yazdıWine bunu yazdı
Steroid dedin sey oyle birkere vurayim kas yapayim diye birsey degilki..
12-16 hafta cycle gerektirir..
+ turkiyede de ne istersen bulabilirsin.. Oraya gitmek icin verecegin ucak+konaklama parasiyla kralini yaparsin..
.....
japonya icin, giden arkadaslar acaip pahali bi memleket diyorlar.. Zaten tokyo pahali sehirler siralamasinda bu sene 1 osaka da 2. secilmis..
yok hocam kafama esti o yüzden dedim oralarda takılıp alem yapıp takılma amaçlıydı zyzz diye biri varda taylandda ölmüştü :D oradan kafama yattı yani
-
bızımde bır oyuncakcı var gıdıyor cıne taylanda oyuncak alıyor gelıyor ç gıdınce nasıl para kazanıyorsunuz hocam oralarda ?
mesela ne alıyorsunuz ne kadadarlık mal alıyorsunuz kı gıttıgınıze deyıyor hocam