Japonya"Da Adam Yolun Ortasına Bina Yaparsa??? :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

Japonya'da adam yolun ortasına bina yaparsa işte bu olur. bayılıyorum bu adamlrın fikirlerine
    görüldüğü gibi adam yola bina dikmiş eee japon aklı neden yıkıp onca emeği harap edecekler onlarda yoldan bina geçerse o zaman binadanda yol geçer .madem sen bizim yolumuzda bina yaptın o zamn bizde senin binandan yol geçirtiriz :D amk japonları

harka yaaa

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    üstad be nerden buluosun böle şeyleri hayranım actıgın konulara :)

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

adamlar binaya yol sokmuşlar ak :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

sen asıl bir sonrakine bak :D şimdi bi konu açacam :d

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    dünyanın en büyük yaşam platformunu kuracaklar hemde denizin ortasında,yakında kokusu çıkar amk :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    bunu bizimkiler yapsaydı diğer devletler ne nerde merak ediyorum:) veya biz ne derdik kendi kendimize... ama çok ilginç olmuş yaa

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    hacılar acaba bizim burayada bir japon belediye başkanımı seçek :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Bu kadar Japon Hayranı olmayın,önce kendi ülkenizi araştırın..Mardin-Merkez de taş evlerden birinde bu durum var aynen,400 senelik ev hemde..Evin altından yol geçiyor,ilginç bir kare

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Japonyanin cografyasi cogunlukla daglik oldugu icin yer kitligi var 

adamlar keyfinden yolun ustune ev, denizin ustune fabrika vs.. yapmiyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Şaka gibi amk

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bunda ne varki amk bizde yapıyoz bunu :D

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 2212 Toplam Mesaj: 12