Japon"Yada İnternet
-
şimdi bize bırak 160 mbit hızı 10 mb gelse bile ne hdd kaldırır ne modem ne yurt dışı çıkış hatları ne şu ne bu. g.tu boklu rapid 220gibt bağlatnsı var. Youtube 30 tb bağlantısı. Google bilmem kaç milyonkentrilyonkatrilyonmilyardolar bağlantısı var. ee türkiyenin 185 gbit bağlantısı varsa ne b.k yicez.
Biz hele bi yurt dışı çıkış hattını 1 tb bilemedin 10 tb yapak. Ozaman 1 mb olan hatlar'ı 2 mb çıkmasını beklemeyin anca kota olayı kalkarki server'lar rahatlasın. he 10tbit hat olsa. en az hiç deilse 10 mbit hat alırız kişi başı. o zkndirik bakır kablo olaylarıda işi bozuyo. Anlıcanız rüya görmek veya hayal kurmak parayla deil. o yüzden kurun aq
-
bu arada harbi 160mbit hız gelse 4 gb kota koyar telekom :D. hatta kampanya ypaıyorlar ya sonra övünüyorlar gene kampanya yaparlar. 4 gb olan kotanızı attırtırdık evet artık 4 gb kotanız 4.5 gb evet yanlış görmediniz tam tamına 4.5 gb işte biz böyle sınırları ortadan kaldıran bir kampanya yapan bir firmayız :D
-
tek ssöylücem laf ttnet komple vücudum girsin aq
-
JAPON YA
muhaaaaahahahhahhhaha
-
captain bunu yazdı:
-----------------------------
tek ssöylücem laf ttnet komple vücudum girsin aq
-----------------------------Vücud az bile ttnet kullancıları girsin :D
-
Ben londrada yasiyorum 16 kullaniyorum burda, japon arkadasim ikue 16 dan sikayetci,
eleman bu internetmi biz 1 dk da film indiriyos diyo ;).......
-
hehe ;
"ufak bir detay, bu bağlantılarda kota sınırı da olmayacak..." ulan buna kota kotsan ne olur aq 1 günde patlar kota :D zuhaua xD
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------milyonkentrilyonkatrilyonmilyardolar bağlantısı var. ee türkiyenin 185 gbit bağlantısı varsa ne b.k yicez.
-----------------------------
haha süper yaa :D
Bıktım artık kota, ttnet, japonya, türkiye, kafam, girsin, kazık, yazık, bize
vs tagları görmekten :d