folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Da İlerliyememek

Java Da İlerliyememek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Realseyler bunu yazdı
    garga bunu yazdı

Abi popondan fikir çıkarıp yaz sürekli ....... Durma.

Hocam sen eski javacilardansin daha fazla öneride bulunman gerekirdi. :)) iradem sac tüyü kadar zayiflamiş pes etme noktasindayim dönüp götüme bakacak nokta da değilim :)

Delimisin len ? ;D

Bluetooth yaz. Javada etraftaki Bluetooth aletleri tarayıp bulduklarını ekrana yazdıran kod yaz. Hadi bakem :P

Bunu yaz sonra devam ederük.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek

Başlik ne olmasini isterdiniz :) Ayrica is başvuruma da cvb vermediniz :)

Baktığınız benim gördüğünüz sizsiniz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

https://programlamayagiris.com/

Programlamaya girişten başlaman en sağlıklısı ve doğrusu.

Buradaki ücretsiz dersleri(ilk 24 ders) izleyerek anlatım gücünü görebilirsin.

Giriş eğitiminden sonra Java öğrenmek istersende C derneğinden eğitim alırsın. Zaten yönlendiririz seni. Ama bunların hepsi para tabiiki.

Giriş eğitimine katılmak istersen yaz bana, tahribat için indirim kuponunu aktif edeyim. 1000 TL indirim yapıyorum tahribata. Yani indirimli hali 6500 TL. 

lrny.app
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı
    Realseyler bunu yazdı
    garga bunu yazdı

Hocam sen eski javacilardansin daha fazla öneride bulunman gerekirdi. :)) iradem sac tüyü kadar zayiflamiş pes etme noktasindayim dönüp götüme bakacak nokta da değilim :)

Delimisin len ? ;D

Bluetooth yaz. Javada etraftaki Bluetooth aletleri tarayıp bulduklarını ekrana yazdıran kod yaz. Hadi bakem :P

Hangi sinif bluetodan sorumlu :) denerim bunu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Giriş eğitiminden sonra Java öğrenmek istersende C derneğinden eğitim alırsın. Zaten yönlendiririz seni. Ama bunların hepsi para tabiiki.

Giriş eğitimine katılmak istersen yaz bana, tahribat için indirim kuponunu aktif edeyim. 1000 TL indirim yapıyorum tahribata. Yani indirimli hali 6500 TL. 

Tşk ederim hocam suan için kurs düşünmüyorum... Var olan kaynaklari değerlendiremiyorum. Sorun kaynaktan veya eğitimden degil onlarca farkli egitim serileri var youtubta java ile ilgili.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Realseyler bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı

Tşk ederim hocam suan için kurs düşünmüyorum... Var olan kaynaklari değerlendiremiyorum. Sorun kaynaktan veya eğitimden degil onlarca farkli egitim serileri var youtubta java ile ilgili.

https://scratch.mit.edu/

hocam bence şurdan başla

bi de biraz bişeyler oku, kitap falan. türkçen de kötü (bkz konu başlığı)

ama neden programlama öğrenmek istiyosun ? pek hobi için yapıyo gibi durmuyosun, amaç paraysa bu işin ticaretinde daha çok ve kolay para var.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Realseyler bunu yazdı
    garga bunu yazdı
    Realseyler bunu yazdı
    garga bunu yazdı

Delimisin len ? ;D

Hangi sinif bluetodan sorumlu :) denerim bunu

Bu çok sert gelebilir :D

Localde MySQL kurup, o database bağlanıp, saçma sapan, create, read, update, and delete (CRUD) yapan bişey yazabilirsin. Bu da çok kolay değil yani.

Böyle böyle fantastik mal mal şeyler yaparak (ve aslında yapmayı deneyerek) ilerliyebilirsin :D

Benim götüm böyle bullşit fikirler üretmede bayağı yeteneklidir :P

garga tarafından 07/Nis/24 01:29 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    Realseyler bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı

https://scratch.mit.edu/

hocam bence şurdan başla

bi de biraz bişeyler oku, kitap falan. türkçen de kötü (bkz konu başlığı)

ama neden programlama öğrenmek istiyosun ? pek hobi için yapıyo gibi durmuyosun, amaç paraysa bu işin ticaretinde daha çok ve kolay para var.

Kitaplar ile aram iyidir  türkcem de iyi ama iste akedemik bir çalisma yazmayiyoruz arkadas ortami. Sizde de sanki dikat eksikligi var cevab yazmistim başlik hakin da . Scratch sitesi de güzel espiriydi.

Javayi şimdilik hobi icin ögreniyorum. 

Sql injection; map gibi bir sey kodlamak isterdim. yada basit bir admin panel bulucu.

Realseyler tarafından 07/Nis/24 02:01 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanHan53
    HanHan53's avatar
    Erkek

Bende gelen bir proje için profesyonel javacı arıyorum, varsa burada bir konuşalım konu basit biraz zaman lazım alanında iyi olan yapar müşteri dubaiden keyfimize bakarız 10k dolar kazanıp kişi başına.

Toplam Hit: 6230 Toplam Mesaj: 30
java yazilim poliymorphisim abstract arrey interface