Java Dersleri
-
renegadealien bunu yazdı:
bende bundan sora bu arkadaşı sitenin baş pezevengi ilan ediyorum....
Sil lan o imzayı allah senin cezanı vermesin emi....
puhahahahahah Kanka yarım saat güldüm bu lafına :)tagext hocam bu derslere bu senede devam edersek iyi olur.
tagext bu arada sana neden pezevenk diyolar??
-
çok eski günlere dayanır bu pezevenk olayı.
zamanın padişahı 3. murat 131 e kadar devam eder. sen bakma bunlara derler arada. -
insan nickinden utanirmi la anlatsana genc nesile :)
ben halen alisamadim bu tagemixtea ye -
deşmiyelim eski günleri. dimi. gene başlar bunlar "pezevenk abi" demeye yok "abi sen hebrici pezeven misin?" vs.. çekilmes o daha
-
o zaman tarih sayfalarini acmayalim yerinde kalsin nasil istersen teykxte cim
-
tagext bunu yazdı:
deşmiyelim eski günleri. dimi. gene başlar bunlar "pezevenk abi" demeye yok "abi sen hebrici pezeven misin?" vs.. çekilmes o daha
Mazide kaldı o güzel günler. :)Tekrar bu konuları irdeleyipte tagext hocamızın yarasını deşmeyelim
NOT: MAZİYE BİR BAKI VER NELER NELER BIRAKMIŞ :))
-
targext te neymiş 40 yıllık pezevenk tabi yeni kuşak bilmiyo :D
java denince akla hemen onun adı gelir pezo pezo pezo :)
-
ABi sen Harbiden Pezevenkmisin :) :)
-
ulan her defasinda java yazini görüp atliyom,ala ala. java ya dair birsey kalmamis bu konu basliginin altinda.. bari basligi degistirin yafff.. yada devam edin java uzerine yazmaya..
unutmadan java uzerine kucuk bir tipp:
javac i herzaman kurdugunuz uzantidan cagirmak zorunda kalmamak icin,Path tanimlamasi yapabilirsiniz.. XP de kontrol paneli-sistem-ileri duzey-cevresel degiskenler(turkce cevrilerini bilmiyorum tam olarak) e gelin.. kullanici degiskenlerine "yeni" yi tiklayin.isim kismina "PATH" yazin.. Deger kismina ise java yi kurdugunuz yerin "bin"(mesela C:\jdk1.5.0_01\bin) klasörünün adini verin.. bundan sonra command prompt da nerde olursaniz olun javac ile direk compile edebilirsiniz..
muhabbetiniz arasina girmis gibi oldu bu yazi.. hadi kusura bakmayin:) -
path e onu tanımlarsanız ve sistemde hali hazırda kurulu bir jre var ise ikisi çakışabilir ve programlarınız çalışmaya bilir. bu path i yaptık tan sonra control panelden java simgesine tıklayıp orda kurulu görülen javalardan birini seçin.
Toplam Hit: 15921 Toplam Mesaj: 53