folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Ogrenme Hakkinda Onerileriniz



Java Ogrenme Hakkinda Onerileriniz

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek

    https://github.com/oguzkaran/Java-Mar-2023

    Bu linkteki doc klasörü altındaki notes klasörünün içinde 20 tane pdf var. Bunları oku. Ayrıca yine doc klasörü içinde Examples.txt var. Examples.txt'yi de oku. Examples.txt 40000 satırdan oluşuyor.

    ---------------------------------------------------------

    Biz burada sana Java için kaynak veririz. Link veririz. Ancak şunu da şöylemek gerekiyor. Sen bir eğitime gittiğin zaman bu konuları zaten eğitim aldığın kurumun sana öğretmesi gerekiyor. Tahminen bu eğitime bir 3000-4000 dolar ödedin. Yada paranın bir kısmını peşin aldılar kalanını taksit yaptılar bilmiyorum artık. Ister 400 dolar olsun ister 4000 dolar olsun, aldığın eğitimin sana fayda sağlaması gerekiyor. Eğer müfredatta Java konuları yer alıyorsa(ki alıyor demişsin) ve sen bunun üzerine "Kendimi nasıl geliştirebilirim" diye bir soru soruyorsan, burada bir şeyler ters gidiyordur.

    Attığım linkleri kurstaki Java konuları bittikten sonra incele. Örneğin Java konuları Şubat ayında bitiyorsa, benim attığım linklere şubatta bak. Bu sayede kurstaki anlatım ile paylaştığım linkteki anlatımı karşılaştırmış olursun.

Toplam Hit: 1340 Toplam Mesaj: 12
java yazilim intellij java 8