Java Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

eyw hocam siralama ok ancak verdigim ornekteki gibi cikti olmali 10 =10 < 20 gibi  soruda o sekilde cikti istenior yontem efsana olmus benim kodlar cop resmen :D:D ciktiyi dedigim sekilde almaya calissak ne yapmali

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

eyw hocam siralama ok ancak verdigim ornekteki gibi cikti olmali 10 =10 < 20 gibi  soruda o sekilde cikti istenior yontem efsana olmus benim kodlar cop resmen :D:D ciktiyi dedigim sekilde almaya calissak ne yapmali

Sıralama işleminden sonra listedeki sayıları tek tek 2 index ile gez. 2 index aynıysa eşittir koy değilse < işareti koy. Böylece 1.000.000 sayıda girsen aynı tarzda çıktı alırsın. Senin mantığında 4 sayıyı kıyaslamaya kalksan altından kalkamazsın. Nacizane önerim "Üşengeç ol, en iyi programcı en çok üşenendir." ;)

Psudeo Code:

for(i=0;i<arrayLenght-1;i++){

if(i===0){  //i 0 iken ilk sayıyı basman gerekiyor geri kalanlarda gerek yok (görsel için bi hack)
       print array[i];
    }

if(array[i] === array[i+1]){
        print '=';
    }else{
          print '<' veya '>' sort sıralamana göre değişir
    }

print array[i+1]

}

Hade kolay gele ;)

Edit: Bug vardı 

S2kucuk tarafından 01/Tem/15 00:52 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

3 den fazla sayi girildiginde benim yaptigim yontemin olmiycagini biliordum ancak dediginiz yontemlere daha kursda gelmedigimizden bu sekilde if else yapisini kullanmak ve tekrar amacli olmasi icin bu soruyu vermis sanirim hoca 

eyw kodlari test ediyorum ve kendime pay cikariyorum :)

Gelecek sorularda gorusmek uzere :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 4683 Toplam Mesaj: 14
java 3 sayi