Javascript İle İphone, İpad Yönelendirme
-
@ontedi
hocam verdiğin kod çalışıyor hoş güzel HTC'de sorun yok iphone'da da sorun yok fakat iPad'de hata veriyorum JavaScript Hatası
Hata : ReferanceError : Can't find variable: strCihaz iPad kod satırının olduğu yerde.
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------@ontedi
hocam verdiğin kod çalışıyor hoş güzel HTC'de sorun yok iphone'da da sorun yok fakat iPad'de hata veriyorum JavaScript Hatası
Hata : ReferanceError : Can't find variable: strCihaz iPad kod satırının olduğu yerde.
-----------------------------<script type="text/javascript"> var strTarayici_Versiyonu = navigator.appVersion; document.write('Tarayıcı bilgisi: <strong>' + strTarayici_Versiyonu + '</strong>'); </script>Bu kodu ipadde çalıştırdığında ekranda neler yazmaktadır? iPad olmadığı için test edemiyorum.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------@ontedi
-----------------------------// '); // ]]>
Bu kodu ipadde çalıştırdığında ekranda neler yazmaktadır? iPad olmadığı için test edemiyorum.
-----------------------------sorunu çözdüm benden kaynaklanan birşeymiş strCihaz yerine srtCihaz olarak yapmışım fakat windows olan kısma başka bir çözüm getirmen gerek :) kod çalıştığında windows'tan girilirse direk mobile sayfaya yönlendiriyor.
vararrCihazlar =newArray("Acer","Alcatel","Asus","BlackBerry","General Mobile","Goldmaster","HTC","Huawei","LG","Myphone","NG Mobile","Nokia","Palm","Samsung","Sony Ericsson","Trident","Wentto","Windows","iPhone","iPad"); buradaki Windows'u -
windows değil windows phone , yada phone yada windows phone os yazacaksın. User agent burda ;
"Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows Phone OS 7.5; Trident/5.0; IEMobile/9.0; SAMSUNG; SGH-i917)"