folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Javascript İle İphone, İpad Yönelendirme

Javascript İle İphone, İpad Yönelendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

@ontedi

hocam verdiğin kod çalışıyor hoş güzel HTC'de sorun yok iphone'da da sorun yok fakat iPad'de hata veriyorum JavaScript Hatası

Hata : ReferanceError : Can't find variable: strCihaz iPad kod satırının olduğu yerde.

Hatasız Kod Olmaz... :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

sezeruludag bunu yazdı:
    -----------------------------

@ontedi

hocam verdiğin kod çalışıyor hoş güzel HTC'de sorun yok iphone'da da sorun yok fakat iPad'de hata veriyorum JavaScript Hatası

Hata : ReferanceError : Can't find variable: strCihaz iPad kod satırının olduğu yerde.

<script type="text/javascript">
        var strTarayici_Versiyonu = navigator.appVersion;
            document.write('Tarayıcı bilgisi: <strong>' + strTarayici_Versiyonu + '</strong>');
    </script>

Bu kodu ipadde çalıştırdığında ekranda neler yazmaktadır? iPad olmadığı için test edemiyorum.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

sezeruludag bunu yazdı:

@ontedi

// ');
    // ]]>

Bu kodu ipadde çalıştırdığında ekranda neler yazmaktadır? iPad olmadığı için test edemiyorum.

sorunu çözdüm benden kaynaklanan birşeymiş strCihaz yerine srtCihaz olarak yapmışım fakat windows olan kısma başka bir çözüm getirmen gerek :) kod çalıştığında windows'tan girilirse direk mobile sayfaya yönlendiriyor.

vararrCihazlar = newArray("Acer", "Alcatel", "Asus", "BlackBerry", "General Mobile", "Goldmaster", "HTC", "Huawei", "LG", "Myphone", "NG Mobile", "Nokia", "Palm", "Samsung", "Sony Ericsson", "Trident", "Wentto", "Windows", "iPhone", "iPad"); buradaki Windows'u

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

windows değil windows phone , yada phone yada windows phone os yazacaksın. User agent burda ;

"Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows Phone OS 7.5; Trident/5.0; IEMobile/9.0; SAMSUNG; SGH-i917)"

Toplam Hit: 2431 Toplam Mesaj: 15